Menü

KTE-Duna Aszfalt: Djeraszimovics újabb egy évig biztosan Kecskeméten játszik

A kecskeméti közönségkedvenc és a klub vezetősége sikeres tárgyalásokat folytatott a következő szezonról, így eldőlt, hogy Marko Djeraszimovics a 2020-21-es bajnoki szezonban is a KTE-Duna Aszfalt mezében szerepel majd. A játékos egy évre szóló szerződésére már az aláírások is rákerültek.

Rendkívül boldog vagyok a szerződés miatt, Marko Djeraszimovics az a játékos, aki minden edző számára óriási segítség lehetne a csapatában – vélte Váradi Kornél, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője. – És itt nem elsősorban a hosszú évek alatt megszerzett óriási tapasztalatára gondolok. A közösség iránti alázata, Kecskemét iránti elkötelezettsége már-már zavarba ejtő egy külfölditől, játékintelligenciája és megtörhetetlen küzdőszelleme igen erős alap a csapat teljesítményéhez. Az öltözőben a csapat legfiatalabb tagja, vagy épp a vezetőedző is éppúgy tudja, bármikor számíthat rá. És persze a legfontosabbat se felejtsük el, hogy az előző szezonban magyarországi karrierje legjobb évét produkálta tizenkilenc pontos meccsenkénti átlagával.

Tegyük hozzá, ezzel a bajnoki szezonban a 3. legponterősebb játékos lett Magyarországon. Karrierje eddigi kilenc kecskeméti szezonjában összesen 252 NB I A-csoportos (és 17 másodosztályú) bajnoki mérkőzésen lépett pályára, az élvonalban 4069 pontot szerzett. A mögöttünk hagyott csonka szezonban 19 találkozón játszott és 361 pont került a neve mellé.

Kecskemét különleges város számomra, nagyon sok szép emlék köt ide, ezért nagyon boldog vagyok, hogy a következő szezonban is a KTE-Duna Aszfaltot erősíthetem – mondta a szerződés aláírása után Marko Djeraszimovics. – Számomra ez több mint munka, rengeteg barátom van a csapaton belül, a szurkolókat imádom, a második családomként tekintek rájuk. Az is fontos számomra, hogy tudom, a játékrendszerünk nem változik annak ellenére, hogy Forray Gábor után Váradi Kornél lesz az edzőnk, hiszen Kornél is azt a szisztémát képviseli, amit évekkel ezelőtt Sztojan Ivkovics alapozott meg. Stojan egyébként az egész magyarországi karrierem meghatározó személyisége, fontos számomra a jelenléte. A felkészülésem zavartalanul zajlik, úgy érzem, hogy jó formában tudok majd visszatérni Kecskemétre.

(ktekosar.hu)


Kosárlabda: Wittmann-show – a klublegenda vezérletével legyőzte a Körmendet a Kecskemét


A Röpke nagyon simán elintézte az eddig még veretlen listavezetőt


Kiütötte a Kiskőrös a Kecskeméti LC-t


Kitl Zoltán győztes mentalitást vár csapatától – dobogós csapatot fogad az SC Hírös-Ép


Jó formában lévő Taksony vendége lesz a KTE HUFBAU


Élő közvetítés: Kecskeméti LC – Kiskőrösi LC labdarúgó mérkőzés | 13:30


Kesport TV: Dávid Zoltán és a KRC csapata is elkapta a koronavírust


Az első félidőben magabiztosan vezetett, a másodikban teljesen megtört és vereséget szenvedett a KNKSE


A listavezető ellen billentené pozitív irányba mérlegét a HÉP-Röpke SE


Az eddig hibátlan Kiskőröst fogadja a Kecskeméti LC


Kesport TV: Karanténban az SG Kecskemét Futsal, de a célok nem változtak


A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét győzelmi célokkal várja a Körmendet, míg a vasiak történelmi sikerre készülnek a Messzi István Sportcsarnokban


Bajnoki aranyak és sikeres rendezés a kecskeméti súlyemelő Junior Országos Bajnokságon


Élő közvetítés: PC Trade SZNKE Szeged – GBB ZRT Kecskeméti NKSE női kézilabda mérkőzés | 17:30


Elhalasztják a ScoreGoal DEAC elleni bajnokiját és a Berettyóújfalu elleni kupameccsét is


A felkészülés során már sikerült, pénteken bajnokin is győzne Szegeden a KNKSE


Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói


Képgaléria: A KTE HUFBAU – Kisvárda kupamérkőzés képekben


Egyetlen góllal verte a Kisvárda a KTE HUFBAU-t


Elmarad a Kecskeméti RC kupa- és bajnoki mérkőzése