Menü

KTE-Duna Aszfalt: Cleveland Thomas visszatér

Az amerikai játékos az előző szezonban, a bajnokság rajtja előtt néhány nappal érkezett Magyarországra, és nem kellett neki sok idő ahhoz, hogy elfogadtassa magát a szakmai stábbal, a csapattársakkal és a szurkolókkal.

Cleveland Thomas gyorsan a szurkolók kedvenceinek egyikévé vált, a nyitott, őszinte, szerény fiatalember elsősorban játékával, teljesítményével, ezzel együtt személyiségével is fontos része lett a kecskeméti kosárlabdás közösségnek. De a balszerencse őt sem kerülte el: a bajnokság beszüntetése előtt egy szerencsétlen esést követően megsérült a válla, amelyet a Bács-Kiskun Megyei Kórházban sikeresen műtöttek meg. A rehabilitációra az Egyesült Államokban került sor, ebben segített a kecskeméti egészségügyi csapat is. A játékos immár teljes értékű edzéseket végez.

A KTE-Duna Aszfalt vezetősége már a szezon végén ajánlatot tett a játékosnak. A végeredmény: Cleveland Thomas a 2020/2021-es bajnoki évre is elkötelezte magát Kecskemétre.

„Nagyon örülök, hogy Kecskeméten kezdhetem meg a következő szezont is, igazán megszerettem a várost, a csapatot és a szurkolókat – mondta Cleveland Thomas. – A KTE egy nagy család, amelynek én is részese lehetek, és túlzás nélkül állíthatom, hogy a második otthonommá vált Kecskemét. A célom idén az lesz, hogy még tovább fejlődjek a játék minden elemében, ezzel minél több győzelemhez segítve a kecskeméti kosárlabdát.”

Váradi Kornél vezetőedző egy alázatos, nagy munkabírású játékost ismert meg Cleveland Thomas személyében, és az előttünk álló szezonban is ezt várja tőle.

Az előző évben gyorsan sikerült megtalálnia a helyét a játékunkban, nagyon hasznos tagja volt a csapatnak – fejtette ki véleményét a tréner. – Mind védekezésben, mind támadásban sokat tett a teljesítményünkhöz, és látszott az edzésmunkáján is, hogy egyre jobb és jobb akar lenni. Azt várom tőle, hogy ugyanezt az alázatosságot és profi szellemiséget képviselje, ezzel segítve minket céljaink elérésében.

Az előző idényben Cleveland mérkőzésenkénti átlag statisztikájában  11.3 pont, 5.5 lepattanó, 2.4 gólpassz és 16.5 VAL szerepelt.

(ktekosar.hu | fotó: kesport.hu)


Kesport TV: Dávid Zoltán és a KRC csapata is elkapta a koronavírust


Az első félidőben magabiztosan vezetett, a másodikban teljesen megtört és vereséget szenvedett a KNKSE


A listavezető ellen billentené pozitív irányba mérlegét a HÉP-Röpke SE


Az eddig hibátlan Kiskőröst fogadja a Kecskeméti LC


Kesport TV: Karanténban az SG Kecskemét Futsal, de a célok nem változtak


A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét győzelmi célokkal várja a Körmendet, míg a vasiak történelmi sikerre készülnek a Messzi István Sportcsarnokban


Bajnoki aranyak és sikeres rendezés a kecskeméti súlyemelő Junior Országos Bajnokságon


Élő közvetítés: PC Trade SZNKE Szeged – GBB ZRT Kecskeméti NKSE női kézilabda mérkőzés | 17:30


Elhalasztják a ScoreGoal DEAC elleni bajnokiját és a Berettyóújfalu elleni kupameccsét is


A felkészülés során már sikerült, pénteken bajnokin is győzne Szegeden a KNKSE


Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói


Képgaléria: A KTE HUFBAU – Kisvárda kupamérkőzés képekben


Egyetlen góllal verte a Kisvárda a KTE HUFBAU-t


Elmarad a Kecskeméti RC kupa- és bajnoki mérkőzése


A Kisvárdát fogadja a MOL Magyar Kupában a KTE HUFBAU


SG Kecskemét Futsal: Karanténban a felnőtt csapat


Hivatalos: Elmarad a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szerdai, Falco elleni meccse


Ungvári Miklós legyőzte a koronavírust, most újra Tokió lebeg a szeme előtt


Képgaléria: A KTE HUFBAU – Szegedi VSE labdarúgó mérkőzés képekben


Magabiztos játékkal aratott győzelmet idegenben a Röpke SE