Kecskeméti kötődésű sportszemélyek kedvenc fotóit és a róluk mesélt történeteit idéző rovatunk következő alanya, Kisjuhász Petra, a GBB ZRT Kecskeméti NKSE játékosa

Biztosan elcsépelten hangzik, de számomra a szüleim a tökéletes páros. Amellett, hogy nagyszerű emberek, nem is kívánhattam volna odaadóbb és szeretetteljesebb Édesanyát és Édesapát magunknak a testvéremmel.

A bátyám 8 esztendővel idősebb, aki az Édesapjához hasonlóan futballrajongó, és Bayern München drukker. Jó érzés tudni azt, hogy bármikor számíthatok rá.

Ebben a korszakomban még könnyebb volt rólam olyan képet készíteni, ahol csak szimplán mosolygok.

Számomra Ő volt a világ közepe…

Jóban-rosszban egymás támaszai vagyunk.

Életem egyik legjobb nyaralása volt Zsucikával, aki itt „még csak” a barátnőm volt, azóta a leendő sógornőm lett.

Balázs (Bíró Balázs, a KTE-Piroska Szörp irányítója – a szerk.) személyében olyan párra leltem, akivel kiegészítjük egymást, és mint azt a képek is mutatják, nagyon vidáman éljük közös életünket.

Rettentően hálás vagyok a sorsnak, hogy amikor a kézilabda pályafutásom mellett edzősködésre adtam a fejem, akkor rögtön egy ilyen brigád került a kezeim alá: ők azóta már a szívem csücskei lettek.

Tündi, a legjobb barátnőm és egyben a legtisztább lelkű ember, akit ismerek. Gyerekként lettünk pajtik, és bízom benne, hogy életünk végéig „boldogítjuk egymást” ebben a vidám hangulatban.

Szerencsés vagyok, hogy barátaim és főleg barátnőim köre tág, és ráadásul utóbbiak közül többüket koszorúslányként segíthettem életük legszebb napján.

(Lejegyezte: Marozsi Szimonetta | kesport.hu)

Vélemény, hozzászólás?