Menü

Döntetlennel zárta utolsó felkészülési találkozóját a KTE HUFBAU

A KTE HUFBAU utolsó felkészülési mérkőzését az NBII-es Szolnoki MÁV vendégeként játszotta le. A mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést az első félidőben, amire a fordulás után válaszolt a Kecskemét.

A találkozó egy hazai lövéssel indult, de ez nem okozott gondot Lékainak, majd még az első tíz percben érkezett erre a kecskeméti válasz is, de Vágó próbálkozása is a kapus kezei közt halt el. A 11. percben Lukács indult meg a bal oldalon, majd a tizenhatoson belülre érve ballal tüzelt is, de a rövid felső mellé lőtt. A 18. percben megint a szolnoki kapu előtt jegyezhettünk fel egy eseményt, Kis fejese azonban Molnár-Farkas zsákmánya lett. Innentől a hazai percek következtek, előbb egy szabadrúgás szállt Lékai kapuja fölé, majd az ivószünet után ismét centik hiányoztak ahhoz, hogy gólt szerezzenek a szolnokiak. A 36. percben Pukás robbant be jó ütemben egy beadásra, fejese a jobb alsóba tartott, de Molnár-Farkas hatalmas bravúrral kitolta azt. Ami az egyik oldalon nem ment be, az a másikon igen, Novák 25-ről lövésre szánta el magát, amit nagyon jól is talált el, Lékai nem tudta már kipiszkálni a jobb alsóból (1-0). Az első félidő krónikájához tartozik, hogy egy szerencsétlen összefejelés után Vágó Leventének össze kellett varrni a fejbőrét.

A jó iramú, kemény párharcokkal tarkított mérkőzés kevesebb lehetőséget hozott a második félidőben, jó negyedóráig inkább mezőnyben zajlott a játék. Ekkor Károly tűzött rá egy szabadrúgást, mely a lécen csattant. Az első valamire való szolnoki lövésre bő húsz percet kellett várni, de Novák ezúttal nem célzott olyan pontosan, mint a gólnál. A második félidőben is ivószünetet rendelt el a játékvezető, ettől ezúttal a KTE HUFBAU frissült fel jobban, szinte rögtön a kezdés után Grünvald tekert középre, amire Szalai József robbant be, majd belsőzött a bal alsóba (1-1). A 77. percben egy szolnoki szöglet után már a saját gólvonalán kellett résen lennie Grünvaldnak, a labda ide-oda pattogott, majdnem a kapuba végül, de a lila-fehérek csapatkapitánya tisztázott. Hét minutummal a vége előtt ismét Károly állt oda egy szabadrúgás mögé, ezúttal a bal felső mellé tekert. Az eredmény ezt követően már nem változott.

Szolnoki MÁV – KTE HUFBAU 1-1 (1-0)

Edzőmeccs, Szolnok

KTE: Lékai – Puskás, Gál, Kis, Grünvald – Vágó, Károly, Asztalos – Tóth, Németh, Lukács.

Csere: Szalai G., Szalai J., Urbán, Pantelisz, Faragó, Ludasi.

Gól: Novák ill. Szalai J.

(Nyitray András | kecskemetite.hu)


Új kihívásokat keresve érkezett a KTE-Duna Aszfalthoz Körmendi Bence


Csordás Marcell, a KTE-Piroska Szörp játékosának kedvenc fotói


Sürgősen vérre van szüksége egy fiatal sportolónak


Perzselő Dombfutás – képekkel


KTE HUFBAU: Egygólos vereség a szezonnyitón a Népligetben


Élő közvetítés: Ferencváros II. – KTE HUFBAU | 11 órától


Kesport Kávéház: Kézilabda, Fisec, Kecskemét, KESI – nagyinterjú Vazul Zsolttal


Kesport TV: Edzőtáborral hangolódik a bajnokságra az SG Kecskemét Futsal – videó


KTE HUFBAU: „Meg fogjuk nyerni a bajnokságot!” – Gombos Zsolt a bajnoki nyitány előtt


Erős finis: Jakab Dávid is a KTE HUFBAU játékosa


Debrecenből igazolt csatárt a KTE HUFBAU


Szávay Ágnes: „Akkor lennék büszke magamra, ha már 18 évesen abba mertem volna hagyni az élsportot” – múltidéző nagyinterjú


Kesport TV: iRunMore Team – új futóklub indult Kecskeméten


Sérülés miatt világbajnoki elődöntőről, megkérdőjelezhető döntés miatt olimpiáról maradt le – múltidéző nagyinterjú E. Kovács Károllyal


Az FTC II. sok fiatallal, egy ferencvárosi ikonnal fogadja a KTE HUFBAU-t


Szigorú apa, háborús övezet, földrengések – Darko Ristic útja a profi futsal világába


Kialakult a végleges felkészülési menetrend az SG Kecskemét Futsalnál


KTE HUFBAU: Károly Bálint szerint a rajt kiemelt fontossággal bír – interjú


SG Kecskemét Futsal: Mánya Szabolcs kiválóan érzi magát Kecskeméten


Mérlegen a felkészülés: NBIII-as ellenfeleit legyőzte a KTE HUFBAU