Menü

Makacs vállsérüléssel bajlódik a KTE HUFBAU kapusa – interjú

Mészáros Dávid pár nappal ezelőtt megsérült az egyik edzésen. A KTE fiatal hálóőrének kórházba is kellett mennie, de szerencsére a diagnózis alapján nem történt szakadás a vállában.

– Szerencsétlen eset következtében történt a sérülésem, hiszen egy sima vetődés után rosszul érkeztem le a talajra és sajnos a vállammal tompítottam az esést, amelyben ennek hatására sérültek a szalagok és izmok – mondta a kesport.hu kérdésére Mészáros Dávid. – Jó hír, hogy nem szakadt el semmi, és rövid kihagyás után a pénteki napon elkezdhettem a munkát. Egyelőre még kapuba nem állhattam be, erre még várni kell legalább egy hetet.

A sérülés hallatán sokan aggódni kezdtek, hogy a fiatal hálóőr idén már nem állhat kapuba, de köszönhetően annak, hogy nem szakadtak el a vállszalagjai és az izmai, Mészáros Dávidot nemsokára újra láthatjuk a pályán:

– Valószínűleg az augusztus eleji szezonkezdetnél még nem leszek bevethető, hiszen a legjobb esetben is csak a jövő hét második felében állhatok vissza újra a gólvonalra. Elsősorban arra koncentrálok, hogy mihamarabb teljes értékű munkát tudjak végezni. Ezt követően, viszont mindent megteszek majd azért, hogy ismét a kezdőcsapatba kerüljek.

A lila-fehérek 21 éves kapusa egyértelműen kijelentette, hogy mik a saját céljai, illetve mik lehetnek a csapatcélok a bajnokságban:

– Úgy gondolom, senkinek nem okozok komolyabb meglepetést azzal, ha azt mondom, egyéni célnak annyit tűztem ki, hogy minél több mérkőzésen pályára lépjek a következő szezonban. Csapatszinten csakis a bajnokság megnyerése lebeg a szemünk előtt. Kijelenthetem, hogy hasznosan és jól telt a felkészülés, mindenki kiváló fizikális állapotban van, taktikailag is nagyon felkészült az egész csapat és az öltözői hangulat is meglehetősen jó. Véleményem szerint sikeresen beépült mindenki a csapatba az új érkezők közül, és úgy gondolom, minden esélyünk megvan arra, hogy elérjük a céljainkat  – zárta gondolatait Mészáros Dávid.

(Vizi Zalán | kesport.hu)


Új kihívásokat keresve érkezett a KTE-Duna Aszfalthoz Körmendi Bence


Csordás Marcell, a KTE-Piroska Szörp játékosának kedvenc fotói


Sürgősen vérre van szüksége egy fiatal sportolónak


Perzselő Dombfutás – képekkel


KTE HUFBAU: Egygólos vereség a szezonnyitón a Népligetben


Élő közvetítés: Ferencváros II. – KTE HUFBAU | 11 órától


Kesport Kávéház: Kézilabda, Fisec, Kecskemét, KESI – nagyinterjú Vazul Zsolttal


Kesport TV: Edzőtáborral hangolódik a bajnokságra az SG Kecskemét Futsal – videó


KTE HUFBAU: „Meg fogjuk nyerni a bajnokságot!” – Gombos Zsolt a bajnoki nyitány előtt


Erős finis: Jakab Dávid is a KTE HUFBAU játékosa


Debrecenből igazolt csatárt a KTE HUFBAU


Szávay Ágnes: „Akkor lennék büszke magamra, ha már 18 évesen abba mertem volna hagyni az élsportot” – múltidéző nagyinterjú


Kesport TV: iRunMore Team – új futóklub indult Kecskeméten


Sérülés miatt világbajnoki elődöntőről, megkérdőjelezhető döntés miatt olimpiáról maradt le – múltidéző nagyinterjú E. Kovács Károllyal


Az FTC II. sok fiatallal, egy ferencvárosi ikonnal fogadja a KTE HUFBAU-t


Szigorú apa, háborús övezet, földrengések – Darko Ristic útja a profi futsal világába


Kialakult a végleges felkészülési menetrend az SG Kecskemét Futsalnál


KTE HUFBAU: Károly Bálint szerint a rajt kiemelt fontossággal bír – interjú


SG Kecskemét Futsal: Mánya Szabolcs kiválóan érzi magát Kecskeméten


Mérlegen a felkészülés: NBIII-as ellenfeleit legyőzte a KTE HUFBAU