Menü

Élményekkel teli táborok a Kecskeméti Spartacusban – képekkel

Újabb nagyszerű nyarat zárt a Kecskeméti Spartacus táborok tekintetében. Az 5letes táborokba és a KIO-val közösen szervezett asztalitenisz táborokba is kimagasló létszámban jelentkeztek a gyerekek.

Az 5letes táborokban nem volt hiány programokból, hiszen a táborozók többek között meglátogatták a Kecskeméti Rajzfilmstúdiót, a Természet Házát, a Kecskeméti Vadasparkot, és a Leskowsky Hangszergyűjteményt is. A helyszíneken mindig izgalmas, interaktív programokról gondoskodtak a gyerekek számára. A Rajzfilmstúdióban megnézhették hogyan készültek régen a mesék, milyen technikával keltették életre a vásznon a megrajzolt figurákat. A Természet házában igazi nyomolvasóvá válhattak a kicsik, miközben a nagyok Bács-Kiskun megye élővilágát ismerhették meg. A Vadasparkban hallhatták az oroszlán üvöltését minek hatására az egész parkon néma csend lett úrrá. Ezen felül a hangszergyűjteményben kipróbálhatták az általuk már jól ismert hangszereket és felfedezhettek néhány számukra eddig ismeretlent is. Sok új tapasztalattal lettek gazdagabbak a figyelmes táborozók.

A különböző programhelyszínek meglátogatása között sem tétlenkedéssel telt az idő. Különböző kézműves foglalkozásokon vettek részt a gyerekek. Ilyen volt például a gyöngyfűzés ahol maguknak vagy szüleiknek, testvéreiknek készítettek karkötőket, a kőfestés, látképek/élmények festése a meglátogatott helyszínek alapján és az origami hajtogatás . Az elkészült műveket a gyerekek a nap végén, büszkén mutathatták meg szüleiknek.

A Kecskeméti Spartacus nézeteihez híven a sport sem maradhatott ki a programok sokasága közül. A reggeleket általában bemelegítő tornával kezdték a táborozók, ami hamar nagy kedvenc lett.  Az iskolai tornaórák hiányában elmaradt a testmozgás is jó pár hónapig. Felüdülésnek számított, amikor végre a négy fal közül újra a szabadban lehettek. A reggeli torna mellet az asztalitenisz sportágban is kipróbálhatták magukat a fiatalok. Megtanulták a helyes ütőtartást és szerválást.

A sokoldalú programok tekintetében mondhatjuk, hogy aki a Kecskeméti Spartacus táborait választja, annak nem telik unalmasan a nyara.


Új kihívásokat keresve érkezett a KTE-Duna Aszfalthoz Körmendi Bence


Csordás Marcell, a KTE-Piroska Szörp játékosának kedvenc fotói


Sürgősen vérre van szüksége egy fiatal sportolónak


Perzselő Dombfutás – képekkel


KTE HUFBAU: Egygólos vereség a szezonnyitón a Népligetben


Élő közvetítés: Ferencváros II. – KTE HUFBAU | 11 órától


Kesport Kávéház: Kézilabda, Fisec, Kecskemét, KESI – nagyinterjú Vazul Zsolttal


Kesport TV: Edzőtáborral hangolódik a bajnokságra az SG Kecskemét Futsal – videó


KTE HUFBAU: „Meg fogjuk nyerni a bajnokságot!” – Gombos Zsolt a bajnoki nyitány előtt


Erős finis: Jakab Dávid is a KTE HUFBAU játékosa


Debrecenből igazolt csatárt a KTE HUFBAU


Szávay Ágnes: „Akkor lennék büszke magamra, ha már 18 évesen abba mertem volna hagyni az élsportot” – múltidéző nagyinterjú


Kesport TV: iRunMore Team – új futóklub indult Kecskeméten


Sérülés miatt világbajnoki elődöntőről, megkérdőjelezhető döntés miatt olimpiáról maradt le – múltidéző nagyinterjú E. Kovács Károllyal


Az FTC II. sok fiatallal, egy ferencvárosi ikonnal fogadja a KTE HUFBAU-t


Szigorú apa, háborús övezet, földrengések – Darko Ristic útja a profi futsal világába


Kialakult a végleges felkészülési menetrend az SG Kecskemét Futsalnál


KTE HUFBAU: Károly Bálint szerint a rajt kiemelt fontossággal bír – interjú


SG Kecskemét Futsal: Mánya Szabolcs kiválóan érzi magát Kecskeméten


Mérlegen a felkészülés: NBIII-as ellenfeleit legyőzte a KTE HUFBAU