Menü

Hétközi bajnoki mérkőzés: A Paks II. érkezik a Széktói Stadionba

A KTE HUFBAU rövid időn belül újabb mérkőzésre készül, hiszen a vasárnap esti, Honvéd II. elleni 4-1-es hazai sikert követően szerdán 19:00-kor is bajnoki vár a csapatra. Zsinórban harmadik alkalommal egy újabb NBI-es tartalék lesz az ellenfelük, ezúttal a még veretlen Paks II. érkezik a Széktói Stadionba.

Veretlen, de egyben nyeretlen is a Paks II., amit főleg a nyitányon mutatott teljesítményük miatt sajnálhatnak. Kozármislenyben már 4-0-ra is vezetett Kindl István csapata, de a hazaiak végül az egyik pontot így is megmentették a hajrában, a vége 4-4 lett. Az előző körben a Fradi II. volt vendégük, a kapuba végül egyik csapat sem talált be, így pontosztozkodás lett a vége. A paksiak eddig egyébként abszolút éltek a visszajátszók adta lehetőségekkel is, az NBI-es keretből Rácz Gergő, Sajbán Máté, Lenzsér Bence, Gévay Zsolt és Hahn János is pályára lépett az NBIII-ban.

Kecskeméti részről azért nem volt felhőtlen az öröm a Honvéd II. elleni sikert követően, hiszen Kerekes Krisztiánt le kellett cserélni, és Lékai Soma sem egészségesen védte végig a második félidőt. A sebeket nyalogatni azonban nem igazán volt idő, a csapat hétfőn délelőtt már újra edzésben volt, és kedden már gőzerővel készült az újabb hazai összecsapásra. A cél most is az, hogy győzelemmel szolgálják ki hálás közönségüket. A paksi „tarcsit” két évvel ezelőtt oda-vissza legyőzte a KTE, hazai pályán 1-0-ra, idegenben 2-0-ra, kiesésük után nem indítottak csapatot tavaly.

Gombos Zsolt, a KTE HUFBAU trénere így várja a mérkőzést:

„Mindig érdekes és izgalmas egy NBI-es tartalék ellen játszani, pont azért, mert kiszámíthatatlan, hogy miként állnak fel, kik lesznek a visszajátszók. Ahogy néztem, legalább négy-öt NBI-ben is megforduló, rutinos játékos lépett már pályára náluk, akik akár az élvonalban is simán kezdők lehetnek. Erős ellenfélre számítok, nem véletlenül ikszeltek a Fradival. Felkészültünk, de még egy lapáttal kell rátenni a vasárnapi mérkőzés után. Nehézség az lehet, hogy sűrű a program, a keretünk nem olyan bő, illetve vannak sérülések is, de ezt is meg fogjuk oldani. Azt azért sajnálom, hogy végül az MLSZ úgy döntött, hogy az öt cseréről visszaállnak háromra, mert ez szerintem most még NBII-ben is okozhat gondokat, de ezt is meg kell oldanunk.”

A jegyek a hazai és vendég drukkerek számára is 500 forintért voltak megválthatóak a korábbi években, ezen továbbra sem változtattak, a 14 éven aluliak számára szintén ingyenes marad a belépés. Emellett minden Bács megyei egyesületben futballozó, utánpótláskorú labdarúgó ingyenesen tekintheti meg a meccseket érvényes igazolás, vagy annak másolatának felmutatásával.

Továbbra is árulják az egész szezonra szóló, bajnoki és kupameccsekre is érvényes bérletet, melyet a mérkőzés előtt a pénztárban lehet megvásárolni, a pénztárak kezdés előtt egy órával nyitnak. Idén is 6000 forintért lehet szezonbérletet vásárolni. A klub emellett kompenzációs lehetőséget biztosít az előző szezonra bérletet váltó drukkerek számára. Mivel a tavaszi szezonban egyetlen hazai meccset sem játszottak, a tavalyi bérletüket leadó drukkerek féláron, 3000 forintért vásárolhatnak éves bérletet, erre is a jegypénztárakban lesz lehetőség.

A beléptetés rendjében nem lesz változás, a „napos oldal” lezárva marad, továbbra is az A-lelátót nyitják meg a hazai mérkőzésekre, ahol mindkét szárnyon biztosított lesz a büfé is a szurkolók számára. Az alábbi alaprajzot nézve a Csabay Géza körútról megközelíthető pénztáraknál lesznek a belépési pontok. A vendég drukkerek számára az „N” jelű szektort biztosítják, melyet a 2-es és 3-as kapunál található pénztáraktól közelíthetnek meg.

(Nyitray András | kecskemetite.hu)


Galéria: A KTE-Piroska Szörp – Békési FKC férfi kézilabda kupamérkőzés képekben


Másodjára is legyőzte a Békést, továbbjutott a Magyar Kupában a KTE-Piroska Szörp


KTE-Piroska Szörp: Visszatért Németországból az egykori csapatkapitány, már a mai meccsen bevethető lesz!


A Hajdúnánással csap össze a Magyar Kupában a GBB ZRT Kecskeméti NKSE


Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói


Meccsgazdag hétvégén vannak túl a KESI kézilabdázói


Bácsvíz-KVSC éremeső a XII. Arena-Hód Faktor úszóversenyen


Befejeződtek a 2020. évi Bács-Kiskun Megyei asztalitenisz utánpótlás ranglista versenyek – eredményekkel


Radics Milán újabb érmet szerzett, remek nyári szezont zárt a KES Cycling Team – interjúkkal


Élő közvetítés: Ma a Magyar Kupában is legyőzné a Békést a KTE-Piroska Szörp


Galéria: A KTE HUFBAU – FC Dabas mérkőzés képekben


A veretlen Dabas legyőzésével a tabella élén a KTE HUFBAU!


Győzelemmel kezdte az idényt a Kecskeméti RC


Kettőből kettő idegenben; szenzációs KNKSE-siker Dunakeszin


Igaz, csak a szezon elején járunk, de vasárnap létfontosságú lenne a győzelem a KNKSE számára


Kesport Kávéház | Ifj. Dunszt Ferenc: “Édesapám büszke lenne rám”


Élő közvetítés: DEAC – Kecskeméti RC férfi röplabda mérkőzés | 17:00


Nem várt döntetlent játszott az SC Hírös-Ép


Második idegenbeli mérkőzését is elveszítette a KTE-Piroska Szörp


Ismét jó játékkal tudott felülkerekedni ellenfelén a Kecskeméti LC