Átgázolt ellenfelén a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata

A Vecséssel játszotta második (első hazai) edzőmeccsét a KTE, melyen nagyon simán, 38-23-ra legyőzte a vendégeket. Képgaléria hamarosan!

A Vecsés kezdte meg a mérkőzést, első támadásából rögtön gól is született, 0-1. A kecskemétiek ezután magasabb fordulatszámra kapcsoltak és egymásután tízszer is bevették ellenfelük kapuját, 10-1 (!). A vendégek hiába próbálkoztak, Szél remek napot fogott ki és Fortuna sem a Vecséssel volt, így a második játékrészt tizenkétgólos hátrányból várhatták, 22-10.

A második félidő is hasonló mederben folyt tovább, továbbra is a KTE dominált, de a vendégeknek javult a helyzetkihasználása, így a folyamatos gólváltásoknak köszönhetően egészen a félidő végéig maradt a tizenkétgólos differencia a csapatok között, 35-23. A végeredményt végül Kátai és Talmácsi állította be, előbbi egy ziccert, míg utóbbi két hetest értékesített, 38-23. A hírös városiak így az Ózd után a Vecsést is simán legyőzték.

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp): – Nagyon örülök, hogy ilyen sokan kijöttek. Úgy gondolom, az első félidőben remekül ki tudtuk szolgálni a közönséget, nyilván látszott, hogy a két csapat nem ugyanabban a felkészülési fázisban van. Örülök, hogy sokat tudtunk futni és a helyzetkihasználásunk is jó volt. A második félidőben szerkezetet váltottunk, egy kicsit bealudtunk és a helyzetkihasználásunk sem volt olyan jó, mint az első játékrészben, de ennek ellenére végig domináltuk a meccset.

KTE-Piroska Szörp – Vecsés 38 – 23 (22-10)

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | fotó: Tóth Csaba | kesport.hu)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!