A KTE HUFBAU ismét hétközi bajnoki mérkőzésre hangol, hiszen ma az újonc Hódmezővásárhelyi FC vendége lesz. A ‘Vásárhely jól kezdte a szezont, hazai pályán eredményesek is, így a Kecskemétnek nem lesz könnyű dolga, de mindenképpen elhozná idegenből az első pontokat.

A HFC nyáron a megyei bajnokságból jutott fel az NBIII-ba, de újoncként igen jól rajtolt, hiszen első két meccsét megnyerte a Szeged és az RKSK ellen. Bár ezt követően az Iváncsa és a Honvéd II. is legyőzte őket, legutóbb a Vác ellen javítottak hazai pályán. Hódmezővásárhelyen egyébként is jól szerepelnek egyelőre, hiszen a megszerezhető kilenc pontból hatot gyűjtöttek be.

A KTE HUFBAU hazai pályán továbbra is hibátlan, vasárnap az Újpest II. ellen nyert 4-1-re a Széktói Stadionban. Idegenben egyelőre még nincs meg az első pontja, az FTC II. és a Vác után most a Hódmezővásárhely vendégeként száll harcba az első idegenbeli győzelemért. A két csapat legutóbb két éve találkozott hasonló pályaválasztás mellett, akkor 1-1-es döntetlen lett a mérkőzés vége.

Így várják a mérkőzést az edzők:

Szűcs Róbert (HFC): Jól kezdtük a bajnokságot, jól is szeretnénk folytatni. A Kecskemét elleni meccsek mindig különlegességgel bírnak számunkra, játékosként és edzőként magam is többször találkozhattam már velük. Sokáig elkerültük egymást, mert magasabb osztályban szerepeltek, mi elég sokszor lifteztünk, de most szeretnénk megragadni az NBIII-ban. Sajnos vannak sérültek a keretünkben, de ennek ellenére egy rangadónak megfelelő, jó mérkőzésre számítok.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU):Nehéz meccsre van kilátás, hiszen egy masszív, agresszív, kemény csapat a Hódmezővásárhely, otthon jól is szerepelnek. Nagyon fontos lesz az, hogyan állunk bele a mérkőzésbe, fel kell vennünk nekünk a kesztyűt. A keménységnek és az agresszivitásnak meg kell lennie a mi oldalunkról is, ugyanakkor hideg fejjel kell futballoznunk, illetve szükség lesz természetesen a jó egyéni teljesítményekre is. A célunk az, hogy idegenben is elindítsunk egy pozitív szériát.

Szurkolói információk:

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Szabadság tér 66.

Belépő: 700 forint

(Nyitray András | kecskemetite.hu)

Vélemény, hozzászólás?