Az utolsó helyen álló Majosi SE-t fogadta a KTE HUFBAU. A lila-fehér alakulat továbbra is őrzi veretlenségét hazai pályán, ezúttal is simán, 5-0-ra nyerte meg a mérkőzést. Képgaléria hamarosan!

Nem kellett sokat várni a mérkőzés első találatára, pár perc elteltével Károly volt eredményes fejjel, 1-0. A KTE egy pillanatig sem állt le, és az óriási nyomást nem is bírta a vendégek védelme, Károly gólját követően Tóth szerzett gyors egymásutánban újabb két találatot, mindkettőt fejjel, 3-0. A félidő végül 4-0-nál ért véget, Tóth szerzett mesterhármast, egy szögletet követően közelről tüzelt a kapuba.

A második félidőben is változatlan maradt a játék képe, továbbra is a hírös városiak domináltak, de kevesebb helyzetet sikerült kialakítaniuk, mint az első játékrészben. Ebben az etapban már csak Grünvald szerzett gólt, egy kipattanót lőtt a hálóba beállítva ezzel az 5-0-s végeredményt.

Gombos Zsolt vezetőedző (KTE HUFBAU):  – Az eredménnyel elégedett vagyok, hiszen 5-0-ra sikerült nyernünk. Az külön öröm számunkra, hogy nem kaptunk gólt. Nem estünk abba a hibába, hogy lebecsültük ellenfelünket, tudtuk, hogy egy masszívan védekező csapat lesz és felállt fal ellen kell majd támadnunk, de a srácok remekül megoldották. A második félidő miatt van bennem egy kis hiányérzet, hiszen azt csak 1-0-ra sikerült megnyernünk, de összességében elégedett vagyok.

Tihanyvári László vezetőedző (Majosi SE): – Talán a bajnokság legjobb csapatával játszottunk. A Kecskemét gyorsabb, magasabb szinten játszanak, képzettebb játékosaik is vannak. Az első húsz percben ki is végeztük magunkat a beadásoknál, de a játék képe alapján nem volt kérdés a mérkőzés végkimenetele, ha a kapusom nem így véd, akkor súlyosabb pofon is lehetett volna a vége.

KTE HUFBAU – Majosi SE 5 – 0 (4-0)

NBIII. közép csoport, 7. forduló, 600 néző

KTE: Mészáros – Puskás, Gál, Kis, Grünvald – Károly, Vágó (Asztalos 46.), Ludasi – Lukács (Pantelisz 71.), Tóth (Szalai J. 62.), Jakab.

Majos: Steinbach G. – Ledneczki, Simó (Szeiler 23., Pál 46.), Kugli, Kovács E., Széles, Lizák (Vituska 60.), Kovács G., Pál A., Bognár, Nagy.

Gól: Károly (6.), Tóth (13., 15., 27.), Grünvald (90.)

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | kecskemetite.hu | fotó: Tóth Csaba | kesport.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?