Menü

„Nincs más opció, nyerni kell!” – hat nap alatt pénteken már a harmadik meccsét játssza a KTE-Piroska Szörp

Hat nap alatt a harmadik mérkőzését fogja lejátszani pénteken a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata. Bencze József legénysége a Messzi István Sportcsarnokban fog megmérkőzni az Ózd gárdájával 19 órakor. A meccset a kesport.hu élőben közvetíti!

A bajnoki álmokat dédelgető KTE-Piroska Szörp vasárnap az FTC U22 otthonában kezdte meg a 2020/21-es szezont az NB I/B Keleti-csoportjában, és bár a félidőben még vezetett a hét első osztályú játékossal kiálló ferencvárosiak ellen, a végén kikapott hat góllal, 34-28-ra. A kecskemétieknek nem volt sok ideje a vereségen bánkódni, hiszen kedden már a Magyar Kupában kellett bizonyítaniuk. Kalocsán, a kupa első fordulójában nem okozott gondot a hírös városiaknak az NB II-es ellenfél legyőzése, nagyon magabiztosan nyertek 37-20-ra.

Azonban az újabb, igazi erőfelmérő pénteken lesz, a Kecskemét azt az Ózd csapatát fogadja, amely az első körben leikszelt a tavaly még élvonalbeli Mezőkövesddel. Bár a Mezőkövesd az előző idényhez képest meggyengült, így is egy nemrég még az NB I-ben szereplő gárda ellen nagy fegyvertény lehet az ózdiak számára, hogy 29-29-es döntetlent csikartak ki, még akkor is, ha a szünetben két góllal vezettek.

A KTE első felkészülési mérkőzését egyébként pont az Ózddal játszotta le még augusztus 12-én. Akkor idegenben hárommal, 31-28-ra nyert a Kecskemét. A győzelem most is létfontosságú lesz, hiszen az első fordulóbeli csorbát mindenképpen ki kell javítani, és így gondolkodik erről a vezetőedző, és a csapat kapitánya is:

Bencze József vezetőedző (KTE-Piroska Szörp):Győzelmet várok, szeretnénk megszerezni az első két pontot! Reméljük sikerült rendet tenni a fejekben. Védekezésben keményednünk kell, illetve támadásban pontosabbnak kell lennünk. Hat nap alatt ez lesz a harmadik meccsünk. Nincsen semmilyen elvárásom, csakis a győzelem a fontos.

Bíró Balázs csapatkapitány (KTE-Piroska Szörp):Nem a legideálisabb, ha egy csapat hat nap alatt háromszor játszik tétmeccset, de ez nem lehet kifogás. Egyrészt azért nem, mert még csak a szezon elején járunk, másrészt azért, mert a keddi mérkőzésen a vezetőedző nagyon jól elosztotta a szerepeket és a játékidőket úgy, hogy mindenki a kellő terhelést kapja. A Fradi meccs utáni tanulságokat levontuk, minden játékos tudja, hogy hol kell neki többet hozzátenni a játékhoz a csapat sikerének érdekében. Összetartó, jó közösség vagyunk, és nem mondom, hogy gödörben vagyunk, de együtt fogjuk megoldani ezt, és vissza fogunk térni a helyes útra. Az idény első hazai bajnokiján ki akarjuk javítani az előző vereségünket, és olyan tempót akarunk diktálni, amivel le tudjuk győzni az Ózdot. Azt azért tudni kell, hogy az Ózd megerősödött a nyáron, két komplett sora van, de felkészültünk ellenük és tudjuk, hogy mire számíthatunk. Nincs más opció, nyernünk kell!

KTE-Piroska Szörp – ÓAM-Ózdi KC

Férfi kézilabda, NB I/B Keleti-csoport, 2. forduló

2020 szeptember 18. péntek, 19.00

Messzi István Sportcsarnok, Kecskemét

Játékvezetők: Bátori Bence Martin, Szécsi Lantos Boldizsár


KTE-Piroska Szörp: Visszatért Németországból az egykori csapatkapitány, már a mai meccsen bevethető lesz!


A Hajdúnánással csap össze a Magyar Kupában a GBB ZRT Kecskeméti NKSE


Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói


Meccsgazdag hétvégén vannak túl a KESI kézilabdázói


Bácsvíz-KVSC éremeső a XII. Arena-Hód Faktor úszóversenyen


Befejeződtek a 2020. évi Bács-Kiskun Megyei asztalitenisz utánpótlás ranglista versenyek – eredményekkel


Radics Milán újabb érmet szerzett, remek nyári szezont zárt a KES Cycling Team – interjúkkal


Élő közvetítés: Ma a Magyar Kupában is legyőzné a Békést a KTE-Piroska Szörp


Galéria: A KTE HUFBAU – FC Dabas mérkőzés képekben


A veretlen Dabas legyőzésével a tabella élén a KTE HUFBAU!


Győzelemmel kezdte az idényt a Kecskeméti RC


Kettőből kettő idegenben; szenzációs KNKSE-siker Dunakeszin


Igaz, csak a szezon elején járunk, de vasárnap létfontosságú lenne a győzelem a KNKSE számára


Kesport Kávéház | Ifj. Dunszt Ferenc: “Édesapám büszke lenne rám”


Élő közvetítés: DEAC – Kecskeméti RC férfi röplabda mérkőzés | 17:00


Nem várt döntetlent játszott az SC Hírös-Ép


Második idegenbeli mérkőzését is elveszítette a KTE-Piroska Szörp


Ismét jó játékkal tudott felülkerekedni ellenfelén a Kecskeméti LC


Élő közvetítés: Hatvani KSZSE – KTE-Piroska Szörp férfi kézilabda mérkőzés | 18:00


Folytatná jó sorozatát a Kecskeméti LC