Menü

Lemészárolta ellenfelét a Kecskeméti LC

A Kecskeméti LC a Kiskunhalast fogadta hazai pályán a megye I. ötödik fordulójában. A hazaiak az első perctől kezdve végig domináltak és valósággal kiütötték ellenfelüket, 9-1-re győzték le a Halast, megszerezve ezzel idei első győzelmüket (9-1).

Remekül kezdték a mérkőzést a hírös városiak, rögtön vezetést szereztek Major góljával, aki egy szabadrúgás utáni kipattanót bólintott a hálóba, 1-0. A második találatra sem kellett sokat várni, Faddi öklözte ki mezőnybe a labdát, amit S. Juhász lőtt vissza kapásból, 2-0. A második gólt követő középkezdést rögtön eladták a vendégek, Varga léphetett ki ziccerben, de próbálkozását hárítani tudta Faddi. Ekkor már érezni lehetett a Kiskunhalason, hogy kezd reménytelenné válni a helyzete, Bozsik góljával aztán végleg megpecsételődött a sorsa. Csordás ugratta ki remek ütemben, a hazaiak tizenhetese nem is hibázott ziccerben, 3-0.

A második játékrészben ott folytatta a Kecskemét, ahol az előzőben abbahagyta, Kőrös adott nagyszerű passzt Majornak, aki ballal a hálóba tüzelt, 4-0. Kis idő elteltével megszerezte ötödik találatát is a hazai csapat, Bozsik lőtt be egy kipattanót, 5-0.  Major az egész meccs során remekül játszott, teljesítményére egy óriási góllal tette fel a koronát. Megverte védőit, majd a tizenhatoson kívülről a bal felsőbe vágta játékszert, 6-0. Jól mutatja a mérkőzés képét, hogy a hazaiak bekkje, Balázs is úgy iratkozott fel a góllövők listájára, hogy szinte a komplett védősor csak nézte, ahogy befelé cselez, majd a kapuba tüzel, 7-0. Ezután Döbrentei szerzett némi vigaszt a vendégeknek, egy ziccert passzolt be a csereként beálló Erdélyi lábai között, 7-1. A halasiak nem úszták meg ennyivel, két cserejátékos játszott össze nagyszerűen, Tóth sarokkal letette Szedmáknak, aki közelről a eltekerte a játékszert Faddi mellett, 8-1. A mérkőzés utolsó találatát végül Patvaros jegyezte egy szabadrúgásvariációt követően, 9-1.

Nagy Lajos vezetőedző (Kecskeméti LC) : – Két fiatal csapat találkozott ma itt, de arra nem számítottunk, hogy ekkora lesz a különbség. Az eddigi meccseken is jól szerepeltünk, de a helyzetkihasználásunk nem volt ilyen jó. Ma szinte minden bejött, sőt még talán több is lehetett volna közte, hiszen egy-két ziccert így is kihagytunk. Gratulálok a srácoknak, nagyszerű teljesítmény volt, a Halasnak pedig további sok sikert kívánok!

Agócs Zoltán vezetőedző (Kiskunhalas): – Nem igazán tudok mit mondani egy ilyen teljesítmény után. Olyan volt, mintha nem azonos osztályban futballozott volna két csapat. Szégyellem magam nagyon, és remélem a játékosok is így éreznek. Többeknek komolyan el kell rajta gondolkoznia, hogy szeretnék-e ilyen szinten űzni a labdarúgást.

Kecskeméti LC – Faddikorr-Kiskunhalasi FC 9 – 1 (3-0)

KLC: Berta (Erdélyi) – S.Juhász (Stein), Patvaros, Kőrös, Balázs – Maczelka, Szűcs (Módra), Csordás –  Varga (Tóth), Bozsik (Szedmák), Major

Kiskunhalas: Faddi – Fenyvesi (Tóth), Peic, Gyenizse, Honfi, Döbrentei, Ács (Lengyel), Fodor, Tóth (Pocsai), Honfi (Miskei), Gyenizse (Sutka)

Gólszerzők: Major 3, Bozsik 2, Patvaros, Balázs, S.Juhász, Szedmák ill., Döbrentei

(Szarvas Zsombor | kesport.hu)


Élő közvetítés: Kecskeméti LC – Kiskőrösi LC labdarúgó mérkőzés | 13:30


Kesport TV: Dávid Zoltán és a KRC csapata is elkapta a koronavírust


Az első félidőben magabiztosan vezetett, a másodikban teljesen megtört és vereséget szenvedett a KNKSE


A listavezető ellen billentené pozitív irányba mérlegét a HÉP-Röpke SE


Az eddig hibátlan Kiskőröst fogadja a Kecskeméti LC


Kesport TV: Karanténban az SG Kecskemét Futsal, de a célok nem változtak


A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét győzelmi célokkal várja a Körmendet, míg a vasiak történelmi sikerre készülnek a Messzi István Sportcsarnokban


Bajnoki aranyak és sikeres rendezés a kecskeméti súlyemelő Junior Országos Bajnokságon


Élő közvetítés: PC Trade SZNKE Szeged – GBB ZRT Kecskeméti NKSE női kézilabda mérkőzés | 17:30


Elhalasztják a ScoreGoal DEAC elleni bajnokiját és a Berettyóújfalu elleni kupameccsét is


A felkészülés során már sikerült, pénteken bajnokin is győzne Szegeden a KNKSE


Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói


Képgaléria: A KTE HUFBAU – Kisvárda kupamérkőzés képekben


Egyetlen góllal verte a Kisvárda a KTE HUFBAU-t


Elmarad a Kecskeméti RC kupa- és bajnoki mérkőzése


A Kisvárdát fogadja a MOL Magyar Kupában a KTE HUFBAU


SG Kecskemét Futsal: Karanténban a felnőtt csapat


Hivatalos: Elmarad a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szerdai, Falco elleni meccse


Ungvári Miklós legyőzte a koronavírust, most újra Tokió lebeg a szeme előtt


Képgaléria: A KTE HUFBAU – Szegedi VSE labdarúgó mérkőzés képekben