Menü

Élő közvetítés: Ma a Magyar Kupában is legyőzné a Békést a KTE-Piroska Szörp

Három nappal a Hatvan elleni fájó vereség után már újabb nehéznek ígérkező tétmérkőzés vár a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapatára. Bencze József legénysége kedden a Békés gárdáját fogadja a Magyar Kupa második fordulójában. A meccs zárt kapus lesz, de a Kesport TV élő közvetítéssel jelentkezik! 

 

A bajnokság a prioritás a KTE-Piroska Szörp számára, hiszen a szezon előtt kitűzött célok értelmében 2021 májusában bajnoki címet és feljutást ünnepelne a klub. Ennek ellenére a kupasorozatokban eddig remekül szerepel idén a gárda, ám az NB I/B Keleti-csoportjában három forduló után két vereséggel áll, hiszen idegenben az FTC U22 és a Hatvan ellen is kikapott. Szégyenkezni valójuk azonban még nincs a kecskemétieknek, ugyanis a kupákban és hazai pályán is százszázalékosak eddig.

Első tétmeccsét szeptember 4-én egyébként pont a keddi ellenfele, a Békés ellen játszotta a KTE hazai pályán. Az a Liga kupa meccs arról árulkodott, hogy óriási tartása van a hírös városi együttesnek, hiszen a mérkőzésen több, mint 55 percig a békésiek álltak jobban, ám – Bíró Balázs 13 góljának is köszönhetően – felálltak a hazaiak, és végül 27-24-re nyertek. Ahhoz az összecsapáshoz képest eltelt 25 nap, de a Békés nem gyakorolhatott sokat, mert a bajnokságban az első két meccsét elhalasztották, mindkettőt koronavírusgyanú miatt. Pap Bálint csapata így csupán vasárnap, Nyíregyházán léphetett pályára először a kecskeméti mérkőzése óta, és ott – gólszegény meccsen – magabiztosan, 21-13-ra győzött.

A Kecskemét, amikor legutóbb a Messzi István Sportcsarnokban játszott, akkor már a félidőben 21-13-at mutatott az eredményjelző, akkor az Ózd ellen aratott könnyed sikert, és minden kupasorozatot figyelembe véve legutóbb január 15-én kapott ki hazai pályán a KTE, ráadásul akkor is csak az NB I-es Dabas tudta bevenni a Messzi István Sportcsarnokot még a Liga Kupa előző kiírásában.

Hazai veretlenségi sorozatát tehát tovább írhatja kedden a KTE-Piroska Szörp, illetve a győzelem azért is lenne fontos Tóth Norberték számára, hogy visszatérjenek a helyes útra a hatvan elleni vereséget követően.

A kesport.hu stábjának tippje: Három góllal győz a Kecskemét

Tóth Norbert játékos (KTE-Piroska Szörp): – Úgy gondolom, elsősorban a bajnokságra kell koncentrálnunk, hiszen ott ki kell javítanunk az eddig elszenvedett két vereségünket, de természetesen a Magyar Kupában is jól akarunk teljesíteni, és tovább akarunk jutni kedden a Békés ellen. Nehéz mérkőzés vár ránk, az ellenfelünk kemény, jó csapat, a Liga kupában már egyszer megmérkőztünk velük, most a Magyar Kupában kell, hogy felülkerekedjünk rajtuk. Teljesen mindegy milyen formában vagyunk éppen, hazai pályán nem történhet más, minthogy győztesen hagyjuk el a pályát. Remélhetőleg mindenki önbizalommal tele folytathatja a szezon további küzdelmeit!

KTE-Piroska Szörp – Optimum-Solar Békési FKC

Férfi kézilabda, Magyar Kupa, II. forduló

2020 szeptember 29. kedd, 19.30

TV: Kesport TV

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Játékvezetők: Kovács Tibor, Mándli Balázs


Az eddig hibátlan Kiskőröst fogadja a Kecskeméti LC


Kesport TV: Karanténban az SG Kecskemét Futsal, de a célok nem változtak


A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét győzelmi célokkal várja a Körmendet, míg a vasiak történelmi sikerre készülnek a Messzi István Sportcsarnokban


Bajnoki aranyak és sikeres rendezés a kecskeméti súlyemelő Junior Országos Bajnokságon


Élő közvetítés: PC Trade SZNKE Szeged – GBB ZRT Kecskeméti NKSE női kézilabda mérkőzés | 17:30


Elhalasztják a ScoreGoal DEAC elleni bajnokiját és a Berettyóújfalu elleni kupameccsét is


A felkészülés során már sikerült, pénteken bajnokin is győzne Szegeden a KNKSE


Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói


Képgaléria: A KTE HUFBAU – Kisvárda kupamérkőzés képekben


Egyetlen góllal verte a Kisvárda a KTE HUFBAU-t


Elmarad a Kecskeméti RC kupa- és bajnoki mérkőzése


A Kisvárdát fogadja a MOL Magyar Kupában a KTE HUFBAU


SG Kecskemét Futsal: Karanténban a felnőtt csapat


Hivatalos: Elmarad a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szerdai, Falco elleni meccse


Ungvári Miklós legyőzte a koronavírust, most újra Tokió lebeg a szeme előtt


Képgaléria: A KTE HUFBAU – Szegedi VSE labdarúgó mérkőzés képekben


Magabiztos játékkal aratott győzelmet idegenben a Röpke SE


Pontokat hullajtott el a Szeged ellen a KTE HUFBAU


Fölényes győzelmet aratott a Kecskeméti KC


Hét sárga lapot osztott ki a játékvezető a Soltvadkert elleni találkozón