Menü

KTE-Piroska Szörp: Visszatért Németországból az egykori csapatkapitány, már a mai meccsen bevethető lesz!

Miss Zoltán 2013 és 2018 között oszlopos tagja volt a kecskeméti férfi kézilabdázásnak, hosszú időn keresztül a KTE csapatkapitányaként szerepelt, ám két évvel ezelőtt munkaügy miatt Németországba költözött. A szélen bevethető játékos azonban most visszatért Kecskemétre, és bár nem tudni, hogy meddig, de minden erejével azon lesz, hogy rutinjával segítse régi-új csapatát. Interjú!

„Öt éven keresztül játszottam Kecskeméten, nagyon szerettem a várost és a csapatot, illetve a munkámat is, hiszen a Mercedes-Benz Gyárban dolgoztam. – mondta Miss Zoltán a kesport.hu-nak. – 2018-ban egy külföldi kiküldetés formájában nagy lehetőséghez jutottam, amivel éltem is. Ez két évre szólt, amelyet a Mercedes anyagyárában, Sindenfingen városában, Stuttgart alatt töltöttem. Kint hobbiszinten űztem a kézilabdát, egy ötödosztályú csapatnál játszottam, ahol minimális edzésszámunk volt. Sokáig úgy tűnt, hogy a két év lejárta után is kint maradhatok, de az aktuális gazdasági helyzetben az a döntés született, hogy vissza kell térnem Magyarországra. A családom és én is szívesen maradtunk volna Németországban, de így az utunk visszavezetett Kecskemétre.”

Apró Ferenc, a KTE-Piroska Szörp szakmai igazgatója rögtön értesült arról, hogy a klub egykori kiváló játékosa újra Magyarországon tartózkodik, és azonnal megkereste őt.

„Apró Ferenc keresett meg engem és azt mondta, hogy a csapatot sújtó sérülések miatt örömmel venné, ha visszatérnék és segíteném őket. Szívesen mondtam igent neki és a vezetőedzőnek, Bencze Józsefnek. Azt azért tudni kell, hogy március óta nem volt kezemben kézilabda a vírushelyzet következtében bekövetkezett leállás miatt, illetve már a 38. életévemet taposom, ennek ellenére minden erőmmel azon leszek, hogy a rutinommal hozzájáruljak a gárda jó szerepléséhez” – vélekedett Miss Zoltán, akire azért is lesz különösen nagy szüksége a KTE-nek, mert több sérültje is van, köztük Csordás Marcell, akinek a hiányát kell pótolnia a rutinos szélsőnek.

Bár Miss Zoltán leigazolása nagy fegyvertény lehet a Kecskemétnek, de még nem tudni, hogy meddig fog a csapat rendelkezésére állni. Az előzetes megállapodás szerint október 9-ig biztosan, a többi a jövő kérdése:

„Mivel október 9-éig szabadságon vagyok, így addig biztosan a KTE rendelkezésére tudok állni – ez egyelőre 3-4 meccset fog jelenteni – ám utána három hétre vissza kell mennem Németországba. Utána november 1-jétől állok ismét munkába a kecskeméti gyárban. Hogy novemberben is visszatérek-e megint a kecskeméti csapathoz, az még egyelőre egy előttünk álló, el nem döntött kérdés” – árulta el nekünk a játékos.  

A szélső legutóbb 2018. május 10-én lépett pályára a KTE színeiben és a 2017/18-as szezonban 18 mérkőzésen összesen 61 gólt szerzett. Miss Zoltán igazolása megérkezett, így már a mai KTE-Piroska Szörp – Békés Magyar Kupa meccsen ott lehet a pályán. A találkozót a Kesport TV élőben közvetíti!

(Vizi Zalán | kesport.hu)

 


Az eddig hibátlan Kiskőröst fogadja a Kecskeméti LC


Kesport TV: Karanténban az SG Kecskemét Futsal, de a célok nem változtak


A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét győzelmi célokkal várja a Körmendet, míg a vasiak történelmi sikerre készülnek a Messzi István Sportcsarnokban


Bajnoki aranyak és sikeres rendezés a kecskeméti súlyemelő Junior Országos Bajnokságon


Élő közvetítés: PC Trade SZNKE Szeged – GBB ZRT Kecskeméti NKSE női kézilabda mérkőzés | 17:30


Elhalasztják a ScoreGoal DEAC elleni bajnokiját és a Berettyóújfalu elleni kupameccsét is


A felkészülés során már sikerült, pénteken bajnokin is győzne Szegeden a KNKSE


Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói


Képgaléria: A KTE HUFBAU – Kisvárda kupamérkőzés képekben


Egyetlen góllal verte a Kisvárda a KTE HUFBAU-t


Elmarad a Kecskeméti RC kupa- és bajnoki mérkőzése


A Kisvárdát fogadja a MOL Magyar Kupában a KTE HUFBAU


SG Kecskemét Futsal: Karanténban a felnőtt csapat


Hivatalos: Elmarad a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szerdai, Falco elleni meccse


Ungvári Miklós legyőzte a koronavírust, most újra Tokió lebeg a szeme előtt


Képgaléria: A KTE HUFBAU – Szegedi VSE labdarúgó mérkőzés képekben


Magabiztos játékkal aratott győzelmet idegenben a Röpke SE


Pontokat hullajtott el a Szeged ellen a KTE HUFBAU


Fölényes győzelmet aratott a Kecskeméti KC


Hét sárga lapot osztott ki a játékvezető a Soltvadkert elleni találkozón