Hétfőn a bajnokság egyik esélyese, a Haladás látogat az SG Kecskemét Futsal otthonába a férfi futsal NB I. 6. fordulójában. A mérkőzést a Kesport TV élőben közvetíti!

A bajnokságot remekül kezdte a ScoreGoal, ugyanis öt mérkőzést követően három győzelemmel, egy döntetlennel és csupán egy hazai, Veszprém elleni vereséggel a tabella 4. helyén álltak Koós Károly tanítványai. Az előző játéknapon azonban a regnáló bajnokkal szemben nem volt esélye a kecskeméti együttesnek, hiszen a Berettyóújfalu 8-1-re nyert a Messzi István Sportcsarnokban.

Egy héttel a fájó vereséget követően újabb komoly ellenfél látogat Kecskemétre, hiszen a bajnoki címre törő, válogatott játékosokkal felálló Haladás lesz az SG ellenfele. Bár a szombathelyiek a meccs kezdésekor a tabella harmadik helyéről fognak belevágni a csatába, mégis tekintve, hogy a legnagyobb riválisaikat, a Veszprém és a Berettyóújfalu gárdáit is legyőzték, talán ki lehet jelenteni, hogy a legjobb formában játszó magyar klub utazik Kecskemétre. A Haladás idén még nem kapott ki, egyedül egy Nyírgyulaj elleni idegenbeli 2-2 rondít bele a hibátlan mérlegébe.

A hírös városiak nincsenek egyszerű helyzetben, többek között azért sem, mert nagyarányú vereség után kell ismét nagycsapatot, ráadásul egy eddig veretlen együttest fogadniuk, illetve egyik játékosukat, a fiatal Sallai Bencét is elveszítették, aki az egyik edzésen részleges külső bokaszalag-szakadást szenvedett, és előreláthatólag négy hét lesz a felépülési ideje.

A kesport.hu stábjának tippje: 4-2 a Haladásnak.

Koós Károly vezetőedző (SG Kecskemét Futsal): Nagyarányú vereség sosem jön jókor, természetesen nem voltunk olyan jókedvűek a héten, mint előtte a győzelmek után. Úgy gondolom, a Veszprém-Haladás-Berettyóújfalu hármas kiemelkedik a mezőnyből. Talán, ha a legjobb formánkat nyújtottuk volna előző hétfőn a Berettyó ellen, akkor sem tudtunk volna nyerni. Nem szabad megengedni magunknak a Haladás elleni összecsapáson, hogy olyan egyéni, saját térfélen elkövetett hibákat kövessünk el, mint tettük azt az előző találkozónkon. Ha ez megvan, akkor jó meccset tudunk játszani a szombathelyiekkel, ám ha az elején megint beragadunk, akkor nagy bajba kerülhetünk, mert az ilyen szintű csapatok ellen 3-4 gólt már szinte lehetetlen visszahozni.

Tombácz Róbert játékos (SG Kecskemét Futsal): Szerintem a Haladás rendelkezik a legerősebb játékoskerettel a bajnokságban, így semmivel nem számítok könnyebb mérkőzésre, mint a Berettyó ellen, de a héten kielemeztük és azt gondolom ki is javítottuk a hibáinkat. Az előző mérkőzésen már nem tudunk változtatni, de most lehetőségünk van a javításra, ráadásul ismét hazai közönség előtt léphetünk pályára. Szurkolóinknak adósak vagyunk a jó játékkal. Ebben a bajnokságban bármi előfordulhat, szeretnénk mi szolgáltatni a forduló meglepetését azzal, hogy pontot vagy pontokat szerzünk!

SG Kecskemét Futsal – Haladás VSE

Férfi futsal NB I., 6. forduló
2020. október 12. hétfő, 19:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Vezeti: Belicza, Boda. Időmérő: Kakuk

 

Vélemény, hozzászólás?