Menü

Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói

A kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján ezúttal is összeállította az All Stars csapatát, amelyet azok a játékosok alkotnak, akik kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak együttesük sikeréhez, jó eredményéhez.

A hét csapatának tagjai:

Szél Gergő kézilabdázó (KTE-Piroska Szörp):

Rangadónak indult, végül simán megnyerte pénteki mérkőzését a KTE-Piroska Szörp a tavaly még az NB I-ben szereplő Mezőkövesd ellen. A találkozón győzelmi kényszerben léptek pályára a kecskemétiek, ehhez mérten tízzel, 29-19-re nyertek. A siker egyik kulcsa és a meccs legjobb játékosa a KTE kapusa, Szél Gergő volt, aki a kapujára tartó 32 lövésből 13-at megfogott, amely 41%-os kapusteljesítményt jelent. A találkozó során kétszer is volt hosszabb góltalansági sorozata a Mezőkövesdnek, ekkor Szél remekelt, amit elől ki is használtak a hírös városiak és kialakították a nagy különbséget. Bencze József csapata legközelebb szombaton játszik újra a bajnokságban, amikor Debrecenbe látogat.

Gál Szabolcs labdarúgó (KTE HUFBAU):

Döntetlent ért el a hétvégén a KTE HUFBAU labdarúgócsapata a Dunaújváros ellen a bajnokság 13. fordulójában. Bár az egy pontot, illetve a kettő elveszített egységet csalódásnak élhették meg a hazai szurkolók, mégis akik kilátogattak a találkozóra, azok valószínűleg nem bánták meg, hiszen a szezon egyik gólját láthatták. A Kecskemét második találatát ugyanis Gál Szabolcs – középhátvéd létére – csatárokat meghazudtoló mozdulattal, ollózva juttatta a kapuba. Ráadásul Gál nemcsak egyszer, hanem kétszer volt eredményes az összecsapáson, hiszen már az első félidőben is betalált egy szögletet követően, az akkor az egyenlítést jelentette, csak úgy, mint a második gólja, így alakult ki a 2-2-es végeredmény. A lilák szombaton Körösladányban játszanak újabb bajnokit.

 

Bozsik Máté labdarúgó (Kecskeméti LC):

Nem kezdte rosszul a szezont a KLC, hiszen hét fordulót követően a hatodik helyen áll a táblázaton úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, mint a legtöbb együttes. Most hétvégén is fontos pontokat gyűjtöttek be Nagy Lajos fiai, köszönhetően annak, hogy Kerekegyházán – ahol azért egyik csapat sem mehet biztosra – két góllal, 2-0-ra nyertek. A meccs legjobbja a hetek óta kiváló formában futballozó Bozsik Máté volt, aki a második gólt szerezte, ezzel már négy találatnál jár a szezonban, amellyel a házi góllövőlista második helyén áll. A hírös városiakra a következő alkalommal igazi derbi vár, hiszen a hasonló játékerőt képviselő Lajosmizse érkezik majd Kecskemétre.

Horváth Alexandra kosárlabdázó (Kecskeméti KC):

Megnyerte első bajnoki mérkőzését a KKC a hétvégén, miután a BKG Príma II. otthonában aratott 66-61-es sikert a szezon harmadik fordulójában. A találkozó végig kiélezett volt, de végül a kecskemétiek felé billent a mérleg nyelve, köszönhetően elsősorban Horváth Alexandra remek teljesítményének. Horváth 14 pontot tett be a közösbe, mellyel holtversenyben a legeredményesebb lett, illetve szedett 6 lepattanót, kiosztott 5 gólpasszt, és 26-os VAL-értéket produkált, amivel a mezőny legjobbja lett.

 

(Vizi Zalán | kesport.hu)

 


A második félidőben három gólt lőtt üres kapura, végig vezetve győzött az SG Kecskemét Futsal


S. Juhász Tamás, a Kecskeméti LC játékosának kedvenc fotói


Kétszer is vezetett, végül döntetlent játszott Pécsen a KTE LA U19


Cselgáncs: KJC-KESI bronzérem a junior országos bajnokságról


Élő közvetítés: Nyírgyulaj KSE – SG Kecskemét Futsal mérkőzés | 18:30


Képgaléria: Az SC Hírös-Ép – Nyárlőrinci LSC mérkőzés képekben


Alulmaradt az SC Hírös-Ép a Nyárlőrinccel szemben, hét sárga lapot osztott ki a játékvezető


A három pontért utazik a Nyírgyulajhoz az SG Kecskemét Futsal


KTE HUFBAU: Több helyzet, stabil védekezés, siker Körösladányban


Élő közvetítés: Körösladányi MSK – KTE HUFBAU labdarúgó mérkőzés | 14:30


Kesport TV | Pesti Marcell: Szerintem Apunak a legnehezebb


Képgaléria: A Kecskeméti LC – Lajosmizsei VLC mérkőzés képekben


A második félidőben döntötte el a meccset és fontos győzelmet aratott a KTE-Piroska Szörp


Nem bírt egymással a két csapat a szomszédvári derbin – Döntetlen a KLC-Lajosmizsén


Jó erőkből álló újonchoz utazik a KTE HUFBAU


Élő közvetítés: DEAC NK KFT – KTE-Piroska Szörp férfi kézilabda mérkőzés | 18:00


Háromesélyes mérkőzés előtt áll az SC Hírös-Ép, Kitl Zoltán szerint a jó teljesítmény elvárt


Nem ment a Kispest ellen, megszakadt a KNKSE győzelmi szériája


Régi-új emberrel a fedélzetén utazik szombaton Debrecenbe a KTE-Piroska Szörp


Kesport TV: Újra Kecskemét – Lajosmizse megyei rangadó jön, ezúttal a KLC számára