Háromesélyes mérkőzés előtt áll az SC Hírös-Ép, Kitl Zoltán szerint a jó teljesítmény elvárt

Az SC Hírös-Ép célja továbbra is a dobogó elérése, illetve a hazai veretlenségi sorozat felállítása, ehhez azonban a következő, Nyárlőrinci LSC elleni mérkőzést meg kell nyerniük. A Megye II. Észak 9. forduló találkozója vasárnap, 14:30-kor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Hazai környezetben mindössze egyszer botlott a Kecskemét az Izsáki SSE ellen, azonban a Nyárlőrinc eddig az őszi szezonban csupán egy vereséget szenvedett, ekkor 4-2-re kapott ki Kunszálláson. Mindkét csapatnak fontos a három pont megszerzése, a Nyárlőrinci LSC akár a tabella élére is kerülhet, a Hírös-Ép pedig felkapaszkodhat a dobogó aljára. Izgalmas rangadót láthatnak a szurkolók a Műkertvárosban, ahol bármilyen eredmény elképzelhető. A mérkőzésről szöveges összefoglalóval jelentkezünk.

A Kesport.hu tippje: 2-2

Kitl Zoltán edző (SC Hírös-Ép):Az időjárás nagyban megnehezítette a heti munkát, de csak előre tekintünk. Szeretnénk kihasználni a hazai pálya előnyeit, és támadó szellemben futballozni. A hazai rangadókat mindenképpen meg kell nyernünk a céljaink eléréséhez. A jó teljesítmény adott és elvárt mindenki számára!

SC Hírös-Ép – Nyárlőrinci LSC
Labdarúgás, Megye II. Észak, 9. forduló
2020. október 18. vasárnap, 14:30
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
Játékvezető: Fehérvári Patrik
Asszisztensek: Allaga Iván, Rácz Béla

(nyitókép: kesport.hu – archív)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!