Nem bírt egymással a két csapat a szomszédvári derbin – Döntetlen a KLC-Lajosmizsén

A KLC a Lajosmizsét fogadta hazai pályán a Megye I. 9. fordulójában. A két csapatnak sok hiányzója volt, ami a mérkőzésre is rányomta a bélyegét, az összecsapás végül pontosztozkodással zárult, 1-1.

Az első játékrész teljesen eseménytelenül telt, remekül védekezett mindkét együttes, szinte lövésig sem jutott egyik csapat sem, leszámítva pár égbe lőtt távoli kísérletet. Az egyetlen említésre méltó dolog Treiber sérülése volt, akit a 15. percben le kellett cserélni, Dóka váltotta.

A második félidőben viszont tíz perc játék után megszerezte a vezetést a Lajosmizse, egy nagyszerű kontratámadás végén Juhász tüzelt a hosszúba ziccerből, 0-1. A Kecskemét ezután komoly erőket mozgósított, hogy egyenlítsen, ami sikerült is. Bozsik tette középre a labdát, amit Patvaros fejelt vissza a remekül érkező Gaál elé, aki közelről a hálóba lőtt, 1-1. Az egyenlítő találat után megnőtt a kecskemétiek önbizalma, és elkezdték ostromolni a Mizse kapuját. A végén két komoly lehetősége is adódott a Kecskemétnek, de Lord mindkettőnél a helyén volt, így már nem született újabb gól.

A Kecskeméti LC legközelebb a Soltvadkert otthonában lép pályára, október 25-én (vasárnap), 13:30-kor.

Nagy Lajos vezetőedző (Kecskeméti LC): Jól ismeri egymást a két csapat, ami azt eredményezte, hogy nagyon kevés lehetőség adódott a gólszerzésre. Sajnos mindkét oldalon nagyon sok hiányzó volt, ami meglátszott a meccs képén is, nem sikerült őket minőségben pótolni. Nem úgy játszottunk, ahogy kellett, de a végén akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést, viszont úgy gondolom igazságos a döntetlen. Jövő héten megpróbálunk javítani a játékunkon, cél a győzelem. Gratulálok mindkét csapatnak!

Kecskeméti LC – Lajosmizsei VLC  1 – 1 (0-0)

KLC: Erdélyi – Balázs, Módra (Gaál), Kőrös, Keresztes (S. Juhász) – Csordás, Patvaros, Szűcs – Varga (Tóth) , Szedmák, Bozsik

Lajosmizse: Lord – Orlov, Kenderes, Palotai, Borsos, Halasi, Malik, Bán, Kovács, Treiber (Dóka), Juhász

Gólszerzők: Gaál (62.) ill., Juhász (57.)

Sárga Lapok: Módra, S. Juhász, Bozsik, Csordás ill., Halasi

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | fotó: Tóth Csaba | kesport.hu)

 

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!