A KTE HUFBAU a bajnokság 14. fordulójában az újonc Körösladány otthonában lépett pályára. A Kecskemét jó játékkal rukkolt elő, több helyzetet is kidolgozott, amiből hármat értékesített.

Körösladányi MSK – KTE HUFBAU 0-3 (0-1)

NBIII. közép csoport, 14. forduló

KMSK: Nagy – Krajcsó, Ruzsa, Szabó V., Knyihár, Kisari, Zelenyánszki, Ilyés, Mácsai, Vincze, Pusztai (Vastag 88.).

KTE: Lékai – Gál, Vágó (Hatvani 90.), Kis – Puskás, Károly (Ludasi 85.), Asztalos, Jakab (Pantelisz 90.), Grünvald – Tóth (Szalai J. 90.), Constantinescu (Lukács 55.).

Gól: Gál (15.), Tóth (67.), Lukács (91.)

Fodor Sándor (KMSK): – Ellenfelünk az első félidőben végig zártan védekezett, átadták a területet, a megszerzett labdákból kontrákra építettek, amit az első félidőben jól végre is hajtottak. A második félidőben véleményem szerint jobban játszottunk, ellenfelünknek az egész mérkőzésen nem volt kialakított helyzete, de egy bedobás és egy szöglet után tulajdonképpen eldöntötték a pontok sorsát.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): – Ez volt az a mérkőzés, amivel maradéktalanul elégedett voltam, a srácok mindent beleadtak, megszerveztük a támadást és a védekezést is. Kiemelném azt is, hogy a játékosok most tényleg mindent betartottak abból, amit megbeszéltünk, amire egész héten készültünk. Az első félidő úgy alakult, ahogy szerettük volna, azzal együtt is, hogy volt négy-öt olyan kontra lehetőségünk, amit jobban is befejezhettünk volna, de vezettünk. A második félidőben egy 15-20 percig az ellenfél nyomást helyezett ránk, de ilyen lehet, a cél az, hogy ilyenkor na kapjunk gólt, ami sikerült is. A végén rúgtunk még két gólt, jól szálltak be a cserék is, úgyhogy ez így tökéletes volt.

A KTE HUFBAU október 25-én (vasárnap) 17:00-kor a Szegedi VSE-t fogadja következő meccsén a Széktóiban.

(Nyitray András | kecskemetite.hu)

Vélemény, hozzászólás?