Kecskeméti kötődésű sportolók kedvenc fotóit, és a róluk mesélt történeteiket idéző rovatunk következő alanya, S. Juhász Tamás, a Kecskeméti LC játékosa.

Úgy tűnik, már elég fiatalon sikerült jó kapcsolatot kialakítanom a labdával.

Még nem voltam 5 éves, amikor elkezdtem egyesületben, a KLC-ben focizni Parti Gyula bácsinál. Ez a kép még a Széktói Stadion volt „3-as” pályáján készült.

A 2014-es szezonban lehetőségem volt a KTE NB1-es kereténél pallérozódni. Sajnos az első osztályban való debütálás elmaradt, de így is maradandó emlék számomra.

A sport mellett a tanulmányaim is fontosak voltak számomra. A Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem, illetve a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán diplomáztam.

Mindig derűs nagypapámmal a Szegedi Tudományegyetem dísztermében, aki ha tehette, minden meccsen ott volt. Sajnálom, hogy többet már nem kísérhet el a mérkőzésekre…

Szabadidőmben igyekszem minél többet vízközelben tartózkodni, és a horgászatnak hódolni. A két legnagyobb fogásommal.

Ha születésnap vagy névnap, akkor mindig összegyűlik a család egy nagy ünneplésre.

A 2017/2018-as szezonban bajnokok lettünk Kecskeméten, és az NBIII-ba történő feljutás is sikerült.  Majd elkerültem Kiskunfélegyházára, és sikerült újra megszerezni a bajnoki címet.

Család 2.0. Ez a kép tavaly készült Albániában, egy nagy családi nyaraláson.

2020. szeptember 20-án a legfontosabb kérdésre kaptam „Igen” választ.

(Lejegyezte: Marozsi Szimonetta | kesport.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük