Kecskeméti kötődésű sportolók kedvenc fotóit és a róluk mesélt történeteiket idéző rovatunk következő alanya, Móra Viktor, a ScoreGoal játékosa.

1994. július 7-én születtem Kecskeméten. A nyolcadik születésnapomat a még viszonylag újnak számító McDonald’s-ban ünnepeltem a barátaimmal, akik jelenleg nincsenek a képen.

18 éves koromig végigjártam az utánpótlás korosztályokat a KTE-nél, ahol nagyon sok szép emléket, és jó barátokat szereztem az évek során.

2014-ben anyukám húga felkért, hogy második gyermekének keresztapai tisztségét én töltsem be, amit el is fogadtam, és azóta sok élményben gazdagodtunk együtt.

Számomra 2015 a tapasztalás éve volt, mert úgy döntöttem, hogy nekivágok egy külföldi kalandnak egyedül. Londonba költöztem, és munkát vállaltam egy központi steak étteremben, ahol a világ minden tájáról voltak kollégáim. Nagyon sokat tanultam abban az évben.

2018-ban készültek a következő fotók, amik a 7 féléves egyetemi képzés végét jelképezik: sikeres államvizsga és diplomaosztó. Végre véget értek a tanulós évek.

A hatodik futsalos szezonomat keztem el most nyáron az SG Kecskemét Futsal Clubnál. Rengeteg emlékezetes edzésre, meccsre, és pályán kívüli programra tudok visszaemlékezni, és nem csak a felnőtt csapatnál, hanem az utánpótlás korosztályokban is.

Volt egy féléves kitérőm a dunaújvárosi futsal csapatánál is. Ez a kép 2019 januárjában készült, amikor Csömörön továbbjutottunk a kupa negyeddöntőjébe.

A sporton kívül természetesen mindig jut idő a családra, barátokra és a szórakozásra is. Ezekből választottam pár kedvenc képet. 

(Lejegyezte: Marozsi Szimonetta | kesport.hu)

Vélemény, hozzászólás?