A Megye I. 10. fordulójában a Soltvadkert együttese látta vendégül a Kecskeméti LC-t, a parázs hangulatú mérkőzésen végül győzött a papírforma,  0-2 lett a végeredmény. 

Az első félidő teljesen kiegyenlített volt, mindkét együttes mindössze csak egy kapufáig jutott, leginkább a mezőnyjáték dominált. A második játékrész ennél már izgalmasabb volt, a Kecskemét uralta a pályát és rögtön vezetést is szereztek Patvaros révén, aki egy remek emeléssel juttatta az ellenfél kapujába a játékszert, 0-1. Ekkor a hazai alakulat rákapcsolt, de az összes próbálkozásukat kecskeméti kontra követte, amiből gól is született, Patvaros hosszú passzából Szedmákhoz került a labda, aki a kapus lábai között gurította azt a kapuba, 0-2. A Soltvadkert szeretett volna szépíteni, de erre nem volt esélye.

Nagy Lajos edző (Kecskeméti LC): Megérdemelt győzelmet arattunk, mivel ellenfelünknél sokkal több helyzetet dolgoztunk ki, az első félidő eredménye teljesen reális volt. A második játékrészben  több helyzetünk volt, ebből kettőt be tudtunk rúgni, ellenfelünk viszont szinte helyzetbe sem tudott kerülni, jól zárt a védelmünk. Dicséret illeti a csapatomat, a Soltvadkert pedig nagyon szimpatikus, sok sikert kívánok nekik. BIzakodva várjuk a rangadókat, erős meccsek várnak ránk a jövő héttől, nem fogunk feltett kézzel felmenni a pályára egyik csapat ellen sem.

Soltvadkerti TE: Eifert – Rózsa, Szarka, Tóth, Radics, Pekker, Gillich, Viola, Rimár (77.), Molnár, Kővári

cserék: Engler, Frei, Simon, Kisa (77.), Balogh

sárga lap: Viola (50.), Rózsa (59.), Tóth (80.)

Kecskeméti LC: Erdélyi – Csordás, Balázs (78.), Sutus-Juhász, Varga (61.), Patvaros, Szedmák (83.), Szűcs, Kőrös, Módra (14.), Bozsik (73.)

cserék: Berta, Stein (78.), Tóth (73.), Keresztes (14.), Kovács, Gaál (61.), Győri (83.)

gól: Patvaros (48.), Szedmák (74.)

sárga lap: Balázs (29.), Sutus-Juhász (49.), Varga (50.), Szedmák (62.)

Soltvadkerti TE – Kecskeméti LC 0-2 (0-0)
Labdarúgás, Megyei I. o., 10. forduló
2020. október 25. vasárnap, 13:30
Soltvadkert Sporttelep
Játékvezető: Polyák Attila Péter
Asszisztensek: Katona György, Tóth István

(Marozsi Szimonetta | kesport.hu | fotó: kesport.hu/archív

Vélemény, hozzászólás?