Elhalasztják a ScoreGoal DEAC elleni bajnokiját és a Berettyóújfalu elleni kupameccsét is

A gyanú beigazolódott; az SG Kecskemét Futsal felnőtt csapatának több játékosa is Covid-19 fertőzött lett, így a gárda későbbi időpontban játszik bajnoki mérkőzést a DEAC együttesével, és kupameccset a Berettyóújfalu csapatával.

Az SG Kecskemét Futsal az alábbi sajtóhírt tette közzé hivatalos honlapján:

Mint arról korábban beszámoltunk, koronavírusra utaló tüneteket produkált több játékosunk is három-négy nappal a Nyírgyulaj elleni győztes mérkőzést követően.

Sajnos a gyanú beigazolódott, többen is pozitív tesztet produkáltak, kötelező karanténjukat töltik. A klubvezetés folyamatosan egyeztet járványügyi szakemberekkel, hogy a gyógyulás után milyen ütemben térhetnek majd vissza az edzésekhez játékosaink.

A pénteki mérkőzés halasztásával kapcsolatban felvettük a kapcsolatot a Debrecennel, akik rugalmasan és megértően álltak kérésünkhöz, amelyet ezúttal is köszönünk számukra. A mérkőzés pótlásának időpontja még egyeztetés alatt áll.

Ugyancsak ez a helyzet a kupamérkőzéssel, amelyet november 4-én kellene lejátszanunk a Berettyóújfaluval. Bízunk benne, hogy a feszes programjuk ellenére találunk megoldást a mérkőzés későbbi lejátszására.

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!