A kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján ezúttal is összeállította az elmúlt hét All Stars csapatát, amelyet azok a játékosok alkotnak, akik kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak együttesük sikeréhez, jó eredményéhez.

A hét csapatának tagjai:

Csordás Marcell kézilabdázó (KTE-Piroska Szörp):

A kecskeméti férfi kézilabdázók az idei szezon második megyei „El Clásicóját” is megnyerték, miután Lajosmizsén 33-28-ra nyerték a pénteki bajnoki rangadójukat. A találkozó hamar eldőlt, a második játékrész elején már 11 góllal is vezetett a KTE. Ez elsősorban – több más jó egyéni teljesítmény mellett – Csordás Marcellnek volt köszönhető, ugyanis a balkezes szélső 10 gólt is szerzett a meccsen. Már ez önmagában fantasztikus teljesítmény, de ha hozzátesszük azt is, hogy ehhez 11 lövés kellett neki, akkor ezzel még komolyabb polcra kerülhet Csordás teljesítménye, hiszen ez 91%-os mutatót jelent. A hírös városiakra most kisebb szünet vár, ugyanis a következő összecsapásukra csak november 13-án kerül sor a Vecsés ellen.

Szedmák Roland János labdarúgó (Kecskeméti LC):

Nagyon fontos győzelmet szerzett a hétvégén a KLC, Nagy Lajos fiai Soltvadkerten nyertek. Ahogyan a vezetőedző is elmondta portálunknak, azért volt különös jelentőségű ez a siker, mert ezután nagycsapatokkal fog találkozni a Kecskemét, és a megszerzett három pont lendületet adhat a gárdának. A soltvadkerti siker során az egyik legkiemelkedőbb teljesítményt Szedmák Roland János nyújtotta, aki amíg a pályán volt, rengeteget dolgozott, nagyon sok akcióban benne volt, illetve a KLC második gólját ő szerezte, amivel a 74. percben eldőlt a meccs. A kecskemétiek legközelebb szombaton lépnek pályára, amikor a bajnokság egyetlen veretlen csapatát, a Kiskőröst fogadják.

Halla Petra röplabdázó (HÉP-Röpke SE):

A női röplabdázók a Dunakanyar otthonában mérkőztek meg vasárnap, és az első elvesztett szett után feltámadtak, és zsinórban három játszmát nyertek, amivel 3:1-re győztek. A siker főszereplője a kecskemétiek játékának motorja, Halla Petra volt. A mérkőzésen végig kiegyensúlyozott teljesítményt mutatott, támadásban magabiztos volt, nehezebb szituációkban jó megoldásokat választott. Pontos fogadásaiból a feladók jól tudták szervezni a támadó játékot. Erős és jól helyezett nyitásaival elbizonytalanította az ellenfél fogadó játékát, ami döntő fontosságú volt a találkozó végkimenetelét tekintve. A Röpke ezzel 4 meccs után 2 győzelemnél jár és legközelebb szombaton lesz meccse az eddig hibátlan és listavezető Szolnok ellen.

Bibok Liza kosárlabdázó (Kecskeméti KC):

Megszerezte szezonbeli második győzelmét a KKC, miután az ELTE Fortis csapatát 75-63-ra legyőzte a Bolyai János Gimnázium tornacsarnokában vasárnap. A meccs embere egyértelműen Bibok Liza volt, aki a kecskeméti pontok egyharmadát, azaz 25 pontot szerzett. Nagyszerű teljesítményét fokozza, hogy mindezt úgy érte el, hogy mezőnyből 85%-kal dobott, 13 rádobásából 11-szer szerzett kosarat. Emellett szedett 6 lepattanót, szerzett 4 labdát, illetve kiharcolt 4 faultot az ellenfélnek. 37-es VAL-mutatója messze a mezőny legjobbja lett. Pénteken ismét pályára lép a KKC, amely a Törekvés SE otthonában folytatja a bajnokságot.

Nemesvári Dániel labdarúgó (SC Hírös-Ép):

Az SC Hírös-Ép labdarúgócsapata is fontos győzelmet aratott vasárnap. A sárga-kékek a Lakitelek otthonában léptek pályára és kiváló teljesítményükkel 3-0-ra nyertek, ezzel pont az ellenfelüket előzték meg a tabellán, és felléptek a 6. helyre. A meccs egyik hőse – a remekül futballozó Sudár Csaba és Kitl Zoltán mellett – Nemesvári Dániel volt, aki két gólt is szerzett. Az elsőt már az 5. percben, miután Kitl kiugratása után nem hibázott ziccerben, majd a második találata csapata harmadik gólja volt, amivel eldöntötte a három pont sorsát. Azt a gólt a 65. percben szerezte úgy, hogy megint kiváló kiugratást kapott, jó ütemben vitte el a kapus mellett és az üres kapura már nem volt nehéz dolga. Az idei szezonban ezelőtt egyébként még nem volt eredményes Nemesvári, most azonban rögtön kétszer is. Az SC Hírös-Ép november 1-jén a második helyezett Pálmonostora csapatát fogadja a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Puskás Zoltán labdarúgó (KTE HUFBAU):

A KTE HUFBAU fontos pontokat hullajtott el hétvégén, miután az eddig gyenge teljesítményt nyújtó, utolsó előtti helyezett Szegedi VSE ellen csupán 1-1-es döntetlenre volt képest. A találkozó ennek ellenére tartogatott pozitívumot a KTE vezetősége és szurkolói számára, hiszen komoly sérülése és hosszú felépülési, illetve rehabilitációs időszakot követően 237 nap után visszatért a pályára Puskás Zoltán. Sőt, csereként beállva majdnem gólt is szerzett. A fejese a meccs végén csak centiken múlott, hogy nem akadt be az ellenfél kapujába. A lila-fehérek november 1-jén Taksonyba látogatnak.

(Vizi Zalán | kesport.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük