Szombaton nem ígérkezik könnyű meccs a kecskeméti női röplabdázók számára, ugyanis az eddig még veretlen listavezető, a Szolnok gárdája látogat Kecskemétre a másodosztály Keleti-csoportjának 6. fordulójában. A zárt kapus találkozó 17 órakor kezdődik.

Nem nyújt eddig rossz teljesítményt az idei bajnokságban a Röpke SE, amely négy meccs után két győzelemmel és két vereséggel a középmezőnyben áll. Kása Róbert lányai vereséggel indítottak, ám szinte győzelemmel ért fel számukra a Békéscsabán elszenvedett 3:2-es vereség, majd Szegeden is kikaptak, akkor már simábban, 3:0 arányban. Azonban eddigi egyetlen „hazai” meccsüket a Lőrinc ellen behúzták, illetve az előző fordulóban is győztesen hagyták el a pályát a kecskemétiek, miután a Dunakanyar otthonában nyertek 3:1-re.

A szolnokiak is 3:1-re győztek a Dunakanyarban, és emellett négy győzelmük is van már, így hibátlan mérleggel vezetik a tabellát. Sőt, eddig csak két szettet veszítettek el, a másikat a DSZC pályáján, ahol szintén 3:1-re győztek. Az nem is kérdés, hogy a Szolnok Kecskemétre is győzelmi szándékkal érkezik, de ahhoz sem fér kétség, hogy a Röpke minden erejével azon lesz, hogy megszakítsa ellenfele kiváló szériáját, és egyedüliként a bajnokságban le is győzze.

A kesport.hu stábjának tippje: 2:3

Kása Róbert vezetőedző (HÉP-Röpke SE):A Szolnokkal még sosem játszottunk mérkőzést. A Tisza-partiak erős, jól képzett csapatot alkotnak, eddigi teljesítményük elismerésre méltó. Hazai meccs lesz, ami mindig is kihívás számunkra, hiszen mondani szokták, hogy odahaza kötelező a győzelem. Természetesen mi minden találkozónak úgy vágunk neki, hogy győzni szeretnénk. A Kocsis Pál Szakközépiskolában játszunk ismételten, ami alapvetően nem a hazai pályánk, de más lehetőségünk nincsen, és ezúton is köszönöm az iskola vezetőségének, hogy rendelkezésünkre bocsátják a sportcsarnokukat. A járványhelyzet miatt érthető okokból zárt kapus lesz a meccs, de bízom abban, hogy szurkolóink gondolni fognak ránk vasárnap.

HÉP-Röpke SE – Szolnoki SPC

Női röplabda NB II. Kelet ‘B’ csoport, 6. forduló
2020. október 31. szombat, 17:00
Kocsis Pál Szakközépiskola
Vezeti: Dr. Árpás, Bátkai-Katona

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük