A Megye I. 11. fordulójában a Kiskőrössel csap össze a KLC, szombaton 13:30-kor a Széktói Stadion műfüves pályáján. A Kesport TV élőben közvetíti a találkozót.

Nem lesz egyszerű dolga a hírös városiaknak, hiszen a vendégek 9 meccsükből mind a 9-et megnyerték. Továbbá a Kiskőrös büszkélkedhet a legkevesebb kapott góllal a bajnokságban, ellenfelei mindössze 7-szer tudták bevenni kapuját.  A Kecskemét utóbbi 3 meccséből 2-t megnyert, 1-et döntetlennel zárt. Jelenleg bőven a várakozásokon felül teljesítenek a hazaiak, hiszen az 5. helyet foglalják el a tabellán, 4 egységgel lemaradva a 4. helyezett Szabadszállástól.

A Kecskemét legutóbb idegenben győzte le a Soltvadkertet 2-0-ra, míg a Kiskőrös a Lajosmizse ellen aratott 2-1-es győzelmet hazai pályán.

A Kesport.hu tippje: 1-2

A találkozóról Szedmák Rolandot kérdeztük, aki ugyan egészségügyi okok miatt nem lép majd pályára, de Kiskőrösön született, és jelenleg a Kecskeméti LC tagja, így mindenképp egy érzelmekkel teli meccs lesz számára:

,,Kiskőrösön nőttem fel, ott ismerkedtem meg a focival, de most a KLC-ben játszom, így nyilván értük szorítok. Sajnos nem tudok játszani majd,  pedig  számomra óriási presztízs lenne a nevelő klubom ellen pályára lépni. Idén a Kiskőrös, amit véghez vitt, óriási dolog.  9 mérkőzésből 9 győzelem ez nagyon becsülendő és szép eredmény, de úgy gondolom mi is igen jó formában vagyunk és a hazai pálya nekünk fog kedvezni. Két jó formában lévő csapat találkozik, ahol mindkét csapat játszani próbálja a játékot nem pedig tördelni. Egy nagyon jó mérkőzést várok, ahol természetesen remélem mi jövünk ki győztesen, de nagyon nehéz dolgunk lesz.’’

 

 

Vélemény, hozzászólás?