Kitl Zoltán győztes mentalitást vár csapatától – dobogós csapatot fogad az SC Hírös-Ép

Komoly rangadóval folytatódik a bajnokság az SC Hírös-Ép számára. Kitl Zoltánék a második helyezett Pálmonostora csapatát fogadják vasárnap a Műkertvárosi Sportcentrumban. A találkozó 13 óra 30 perckor kezdődik.

Az előző héten fantasztikus győzelmet szerzett az SC Hírös-Ép. A sárga-kékek Lakiteleken nyertek 3-0-ra, mellyel pont ellenfelüket előzték meg a tabellán és felléptek a 6. helyre. A kecskemétiek jelenleg 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel állnak, amely 16 pontot ért eddig. Vasárnapi ellenfelük, a Pálmonostora remek formában kezdte az idei idényt, hiszen a második helyen áll, 9 meccséből 7-et megnyert és csak egyetlen ponttal van lemaradva az első Kiskunfélegyháza II. gárdájától.

A Pálmonostora pont az előző fordulóban vereséget szenvedett, ráadásul hazai pályán kapott ki egy remek meccsen 3-2-re a Nyárlőrinctől. Két fordulóval ezelőtt a Hírös-Ép is hármat kapott a Nyárlőrinctől, így ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, ám az biztos, hogy a lakiteleki győzelme – ahol már a Hírös-Ép rúgott hármat – új erőt és önbizalmat adhat Kitl Zoltán csapatának.

A kesport.hu stábjának tippje: 2-2

Kitl Zoltán játékos-edző (SC Hírös-Ép): Nagyon jó az öltözői hangulat a múlt heti idegenbeli győztes mérkőzés után, sokat dobott a morálon, az edzések jó ütemben és iramban zajlottak. Sajnos lesznek hiányzóink is, de megpróbáljuk a múlt heti teljesítményt fenntartani és akkor lehet keresnivalónk. A fociban soha nem lehet megelégedni és hátradőlni, mindig több és több kell a győzelemhez, ha ezt sikerül megértenünk, akkor a jó játék eredménnyel is fog párosulni. A bajnokság végéhez közeledve csakis erős ellenfelekkel játszunk. Kiélezett mérkőzésre számítok, ahol nagyon fontos lesz a mezőnyharc és a párharcok megnyerése. A múlt heti győztes mentalitást várom ismét a csapattól. A tabellán nem mi vagyunk előrébb, de fel tudjuk venni a versenyt a jobb formában lévő ellenfelünkkel, ha mindenki egységesen és elszántan futballozik.

SC Hírös-Ép – Pálmonostora SE

Labdarúgás, Megyei II. o. Észak, 11. forduló
2020. november 01. vasárnap, 13:30
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum

 

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!