A hibátlan Kiskőröst fogadta a Kecskeméti LC a Megye I. 11. fordulójában. A hazaiak nem bírtak jobb erőkből álló ellenfelükkel, simán kikaptak 6-1-re.

Nem kellett sokáig várni az első lehetőségre, Salami ugrott fel jó ütemben, majd fejelt a kapu felé de Berta nagyszerűen hárította a próbálkozást. Nem sokkal később azonban Simon lövésére már nem volt ellenszere a hírös városiak kapusának, egy remek beadást követően lekezelte a labdát a vendégek 8-asa, és a hálóba tüzelt, 0-1. Pár percre rá Salami duplázhatta volna meg az előnyt, de egy kiugratást követően Bertába passzolta a játékszert. Következő lehetőségénél már nem hibázott a nigériai, Nagy fejesébe piszkált bele, így a labda végül a hálóban kötött ki, 0-2. Nagy aztán gólpassza mellé szerzett egy gólt is,  Berta ütött elé egy lövést, amit a hazaiak 10-ese az üres kapuba passzolt, 0-3.

Már rögtön a második játékrész elején pontot tett a meccs végére a Kiskőrös, egy felívelést Dunai jutatott akrobatikus mozdulattal a ketrecbe, 0-4. Ezután sikerült megszereznie a becsületgólt a KLC-nek, Bozsik egy kapu előtti kavarodás után volt eredményes, 1-4. A Kiskőrös ötödik gólja rendkívül megalázóra sikeredett, Salami csapott le egy eladott labdára, majd bolondot csinálva a védelemből, megszerezte önmaga második, a Kiskőrös ötödik találatát, 1-5. A mérkőzés végül egy újabb kőrösi góllal zárult, Salami passzolta le önzetlenül a csereként beálló Tóth Á.-nak, aki közelről a ketrecbe lőtt, 1-6.

Nagy Lajos vezetőedző (KLC): – Tudtuk, hogy jó csapat ez a Kiskőrös, és ez ma is bebizonyosodott. Az nagyon bosszantó, hogy több olyan szituációból is gólt kaptunk, amire edzésen készültünk. Sajnos sok volt a hiányzónk, őket nem sikerült minőségben pótolni.

Miskovicz Bálint vezetőedző (Kiskőrös): – Minden játékosom dícséretet érdemel, hisz nagyszerű volt, amit ma itt véghez vittek a srácok. Egy nagyon jó erőkből álló Kecskemétet sikerült legyőznünk, az külön öröm, hogy szép játékkal sikerült ezt elérnünk. További sok sikert kívánok a KLC-nek!

Kecskeméti LC- Kiskőrösi LC 1-6 (0-3)

Kecskemét: Berta- Csordás, Balázs, S . Juhász, Patvaros (C) (Tóth), Szűcs, Keresztes (Kovács), Kőrös, Bozsik (Maczelka), Gaál

Gólszerzők: Bozsik ill., Salami 2, Simon, Dunai, Nagy, Tóth Á.

(Szarvas Zsombor | kesport.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük