A kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján ezúttal is összeállította az All Stars csapatát, amelyet azok a játékosok alkotnak, akik kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak együttesük sikeréhez, jó eredményéhez.

A hét csapatának tagjai:

Wittmann Krisztián kosárlabdázó (Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét):

Szombaton megszerezte második győzelmét az idei bajnokságban a kecskeméti férfi kosárlabdacsapat. Váradi Kornél legénysége a Körmend gárdáját győzte le 82-69-re. A siker során a főszerepet kétségkívül a klublegenda, Wittmann Krisztián töltötte be, aki elképesztő teljesítményt nyújtott. A Körmend egyszerűen nem tudott mit kezdeni a kecskemétiek csapatkapitányával, aki 33 pontot termelt (ennél többet ebben a fordulóban csak a szegedi Govens Darrin jegyzett, 35 pontot), és ebből 18-at triplából, ráadásul 4 hármast is a negyedik negyedben szórt be, amivel a KTE a maga javára fordította a meccs állását. Wittmann emellett szerzett 4 labdát, kiosztott 3 gólpasszt és ami mezőnyjátékosként fantasztikus mutató, hogy egyszer sem adta el a labdát a 34 perc játékideje alatt. 36-os VAL-értékével magasan a mezőny legjobbja lett. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét legközelebb november 8-án, vasárnap lép pályára, amikor az Oroszlány otthonába látogat.

Gál Szabolcs labdarúgó (KTE HUFBAU):

Nagyon fontos győzelmet szerzett hétvégén a KTE labdarúgócsapata. A lila-fehérek ahhoz a Taksony gárdájához utaztak vasárnap, amely ezelőtt 6 találkozón keresztül nem talált legyőzőre a bajnokságban és a kupát is figyelembe véve már 8 meccse veretlen volt. Az akadályt azonban jól vette a Kecskemét, hiszen 2-1-re győzött, ráadásul ezzel a három ponttal fellépett a tabella élére – igaz, egy mérkőzéssel többet játszott, mint a második Iváncsa csapata. A Taksony elleni sikerhez Gál Szabolcs kiváló játéka is kellett, aki nemrégiben volt már az All Stars csapatunk tagja, miután a Dunaújváros ellen duplázott (ráadásul egyik gólját ollózva szerezte), de most is őt választottuk a legjobbnak, nem véletlen, hiszen az ő gólpassza után szerezte meg a vezetést az együttes, majd a 82. percben a mindent eldöntő gól is az ő nevéhez fűződött. Középhátvédként tehát mindkét gólban aktív szerepet vállalt, de természetesen az alapfeladatát, a védekezést is jól látta el a meccsen, Vágó Leventével – aki szintén fantasztikusan teljesített – remekül segítették egymást végig a 90 perc alatt. A KTE legközelebb a Rákosmentét fogadja vasárnap saját közönsége előtt.

Fekete Lívia röplabdázó (HÉP-Röpke SE):

Szenzációs győzelmet aratott szombaton a HÉP-Röpke SE gárdája. A kecskeméti női röplabdázók azt a Szolnok csapatát fogadták, amely a bajnokságban eddig verhetetlen volt, hibátlan teljesítménnyel állt. A kecskemétiek azonban nem ijedtek meg attól, hogy a listavezetővel kell szembenézniük, és rendkívül jó hozzáállással 3:0-ra behúzták a meccset. A győzelemhez csak 1 óra kellett nekik, na meg a jó csapatteljesítmény mellett egy igazi vezér, aki ezen a meccsen Fekete Lívia volt. A 7-es mezszámú játékos nagyon jól szervált, okos megoldásokat választott a mezőnyjáték során, mindig lehetett rá számítani. A nagyszerű sikerével a Röpke 5 meccs után 3 győzelemmel, tehát pozitív mérleggel áll, és legközelebb vasárnap lép pályára az SBTC otthonában.

Háry Péter labdarúgó (SC Hírös-Ép):

Nagy rangadót nyert meg, ráadásul nagyon magabiztosan az SC Hírös-Ép, hiszen vasárnap kora délután az addig 9 meccsből 7-et megnyerő, második helyezett Pálmonostorát győzte le 4-0-ra. Ezzel a sikerével feljebb lépett a tabellán és már csak két pontra van a dobogótól a sárga-kék alakulat. A találkozón remekül játszott Háry Péter, aki ezzel kiérdemelte, hogy beválasszuk a hét legjobbjai közé. A szélső hetek óta kiváló formát mutat, gyorsaságával már a lakiteleki védők sem tudtak mit kezdeni és ez a Pálmonostora ellen sem volt másképp. Emellett védekezésben is kiveszi mindig a részét, megbízható játékos, aki rengeteg futómennyiséggel járul hozzá csapata jó teljesítményéhez. És ami talán a legfontosabb, gólt is szerzett vasárnap, ráadásul ő jegyezte az első találatot, amivel megalapozta a 4-0-s győzelmet. A Hírös-Ép szombaton meccsel újra, amikor a hetedik helyezett Solt otthonába látogat.

 

(Vizi Zalán | kesport.hu)

Vélemény, hozzászólás?