A labdarúgó megyei I. o. 12. fordulójában a Kalocsai FC fogadja a Kiskőröst, a Molnár Ferenc Sportközpontban, vasárnap 13:30-kor. A Kesport TV élőben közvetíti a találkozót.

Rendhagyó módon ezúttal egyik csapat sem kecskeméti, de az idei egyik legnagyobb megyei rangadó lesz ez a vasárnapi, hiszen az első helyen álló, hibátlan Kiskőrös játszik a második Kalocsai FC-vel. A vendégek egy 6-1-es, kiütéses győzelemmel hangolódtak erre a találkozóra, míg a hazaiak nagy meglepetésre beleszaladtak egy 3-0-ás vereségbe a Lajosmizse ellen. Ha a Kiskőrös ezt a meccset is megnyeri, zsinórban a 11. győzelmét húzza be, és 6 egységre növeli előnyét a pontvadászatban. Ha viszont a Kalocsa otthon tudja tartani a három pontot, beéri ellenfelét a tabellán, így mindenképp egy végletekig kiélezett találkozóra számíthatnak a nézők.

A Kesport.hu tippje: 1-2

Kohány Balázs játékos-edző (Kalocsa): – Minden feltétel adott, hogy egy jó mérkőzést játszunk. Ez mindenképp egy olyan meccs egy megyei játékos számára, amit egész szezonban vár, hiszen a korlátozások ellenére is sok néző fogja figyelemmel kísérni a mérkőzést. Meglepetést nem hiszem, hogy fogunk egymásnak okozni, hiszen jól ismeri egymást a két együttes, jómagam is sokszor láttam már élőben a Kőröst, illetve videón is, megpróbálunk minél jobban felkészülni belőlük. Sérülések, betegségek nehezítik a dolgunkat, de aki éppen a pályán lesz, mindent meg fog tenni a győzelemért.

Miskovicz Bálint vezetőedző (Kiskőrös): – Mindenképp egy jó mérkőzésre számítok. Az nem téveszt meg bennünket, hogy a Kalocsa az előző fordulóban kikapott 3-0-ra, ők is biztos nagyon felszívják majd magukat erre a meccsre. Bízom benne, hogy rengeteg szurkoló lesz, ami plusz lökést adhat mindkét csapatnak. Ez egy igazi háromesélyes találkozó, amiből remélem végül mi jövünk ki győztesen.

 

Vélemény, hozzászólás?