A kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján ezúttal is összeállította az All Stars csapatát, amelyet azok a játékosok alkotnak, akik kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak együttesük sikeréhez, jó eredményéhez.

A hét csapatának tagjai:

Károly Bálint labdarúgó (KTE HUFBAU):

Nagyon fontos sikert könyvelhetett el vasárnap a KTE HUFBAU labdarúgócsapata, amely a veszélyes Rákosmente együttesét verte meg 2-0-ra a Széktói Stadionban úgy, hogy szűk félórát emberhátrányban játszott. A győzelem főszereplője Károly Bálint, a kecskemétiek játékmestere volt, aki a 27. percben 16 méterről állhatott oda egy szabadrúgás mögé, és ahogyan a szezon során oly sokszor, ezúttal is értékesítette a helyzetét. A pontrúgások specialistája nem csak ezzel, hanem a KTE második gólja előtt – Asztalos Dávidnak – adott gólpasszával is kiérdemelte a meccs embere címet. Köszönhetően annak, hogy a nagy rivális Iváncsa botlott Szegeden, a lila-fehér gárda bebiztosította első helyét a tabellán, jelenleg kettő egységgel előzi meg a Dabast és hárommal az egy meccsel kevesebbet játszó Iváncsát. A Rákosmente elleni győzelem emellett azért is volt létfontosságú, mert novemberben elképesztő rangadók várnak a KTE-re, hiszen ebben a hónapban kerül sor még az ötödik Kozármisleny, a harmadik Iváncsa és a negyedik FTC II. elleni összecsapásokra.

Barabás Franciska röplabdázó (HÉP-Röpke SE):

Leiskolázta ellenfelét a HÉP-Röpke SE vasárnap kora délután, Kása Róbert és Csala Bernát tanítványai Salgótarjánban léptek pályára és könnyed, 3-0-s sikert arattak. A győzelemhez csupán 49 perc kellett a kecskemétieknek, de kötelező is volt számukra a három pont begyűjtése, hiszen az SBTC még nyeretlen az idei szezonban. A Röpke győzelme során a legkiemelkedőbb teljesítményt Barabás Franciska nyújtotta, aki nyitásfogadó szélsőütőként és átló poszton is kemény ütésekkel operált, a Salgótarjánnak nem volt rá ellenszere. Az ellenfelet minden megmozdulásával meglepte, s vezérletével magabiztos sikert arattak a hírös városiak. A Röpke hat meccs után négy győzelemmel áll, és legközelebb november 15-én mérkőzik újra, amikor komoly rangadót fog vívni, ugyanis a hét találkozóból hatot megnyerő Vasas látogat majd Kecskemétre.

Kép forrása: Média Neked

Szűcs Dominik labdarúgó (Kecskeméti LC):

Nagyszerű teljesítménnyel szerezte meg vasárnap a győzelmet és az érte járó három pontot a Kecskeméti LC, amely Akasztón lépett pályára és 3-1-re nyert. A taktikus találkozón kulcsfontosságú volt a hírös városiak jó védekezése, mely során nagy szerep hárult Szűcs Dominikre, aki bár eredetileg középpályás és előszeretettel mozog az ellenfél kapuja előtt, szereti segíteni a támadásokat, ezúttal középhátvédként vetette be őt edzője, és nemcsak helytállt új posztján, de ki is magaslott a mezőnyből, ugyanis hiba nélkül lehozta a meccset és nagy mentéseket is bemutatott. A KLC ezzel a sikerével 11 meccs után már öt győzelemnél jár, amivel máris felülmúlta tavalyi eredményét, amikor a koronavírus-járvány miatt félbeszakított szezon során 18 meccs után összesen négyszer hagyhatta el győztesen a pályát. Az Akasztó elleni siker azért is volt különös fontosságú Nagy Lajos csapatának, mert így győzelemmel hangolt a hátralévő három nehéz meccsére, hiszen a KLC ezután fog megmérkőzni a dobogós Kalocsával, a tavalyi csonkaszezon bajnokával, a Jánoshalmával, illetve a mindig erős, 2018/19-es teljes idény aranyérmesével, a Kiskunfélegyházával. A soron következő ellenfél egyébként a Kalocsa lesz november 14-én, hazai pályán.

 

(Vizi Zalán | kesport.hu)

Vélemény, hozzászólás?