A Férfi Futsal Magyar Kupa 3. fordulójában az MVFC Berettyóújfaluval csap össze az SG Kecskemét Futsal, pénteken 18:30-kor a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. 

A hírös városiak hosszas kihagyás után térhetnek vissza a pályára, hiszen az utóbbi heteket karanténban kellett tölteniük. Talán nehezebb ellenfelet nem is kaphattak volna, mint Magyarország egyik legjobb csapata, a Berettyóújfalu, aki idén minden sorozatot figyelembe véve eddig egyszer kapott ki. Egyértelműen nem a kecskemétiek a találkozó esélyesei, főleg, hogy idegenben lesz a mérkőzés, de minden bizonnyal a lehető legtöbbet fogják tenni a tisztes helytállásért.

A Magyar Kupa 1. fordulójában az SG a harmadosztályú Kelent verte 11-5-re, míg a Berettyó a másodosztályú Csenger ellen ért el 6-0-s sikert. A két csapat legutóbbi összecsapását az MFVC nyerte 8-1-re.

A kesport.hu tippje: 4-1

Koós Károly vezetőedző (SG Kecskemét Futsal): – A koronavírus terjedése óriási hatással van a labdarúgó-eseményekre, hazai és nemzetközi szinten is. Az elmúlt napok bizonytalansága után eldőlt – ami külön öröm számunkra – hogy folytatódhatnak a bajnoki- és a kupaküzdelmek is, zártkapus rendezéssel. Sajnos a csapatunkban is voltak koronavírusos játékosok, így a betegség és egyéb sérülések miatt kevesebbet tudtunk készülni. A pályaválasztói jogot meg kellett cserélni a halasztás miatt, így tisztában vagyunk azzal, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de sportemberhez méltóan minden tőlünk telhetőt megteszünk a siker érdekében, a sérülések és a betegség ellenére is.

 

Vélemény, hozzászólás?