A Női Amatőr NBI. ‘Zöld’ csoportjának 7. fordulójában a Szombathelyi Egyetem csapatával játszanak a hírös városi kosaras lányok, szombaton 17:00-kor, az ELTE SEK Sportcsarnokban.

A szombathelyiek – bár eddig csak 3 mérkőzést játszottak – hibátlanul vezetik a pontvadászatot, 100%-os győzelmi mutatóval. A kecskemétiek 4 lejátszott meccs után a tabella 8. helyén állnak, 2 megnyert és 2 elvesztett mérkőzéssel. Papírforma szerint a hazaiak a mérkőzés esélyesei, és az sem könnyíti meg a kecskemétiek dolgát, hogy 3 hete játszottak utoljára meccset. A Szombathely sem gyűjtött több meccspercet, hiszen utolsó összecsapásukra október 14-én került sor.

A Szombathely legutóbb a TFSE-t győzte le 91-82-re, míg a Kecskemét az ELTE ellen aratott 8 pontos győzelmet (75-63), rendkívül meggyőző játékkal.

A kesport.hu tippje: három ponttal nyer a Szombathely

Kónya Levente vezetőedző (KKC): – Papíron talán nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de úgy gondolom meg tudjuk fogni ellenfelünket, ha olyan érett kosárlabdával rukkolunk elő, mint az ELTE elleni mérkőzésünkön.

(nyitókép: kesport.hu/archív)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük