A karantén után a Berettyóújfalu ellen tért vissza az SG Kecskemét Futsal a Magyar Kupa 3. fordulójában. A végletekig kiélezett találkozón végül a hazaiak nyertek 3-2-re, így ők menetelhetnek tovább a kupában.

Az SG sok hiányzója miatt kontrákra rendezkedett be, így főként a Berettyó birtokolta a labdát, de mezőnyfölénye meddőnek bizonyult, nem tudta feltörni a Kecskemét védelmét. A 20. percben aztán ellentámadást tudott indítani a ScoreGoal, ami végül góllal zárult, a labda a kapufáról Ristic elé pattant, aki  közelről a kapuba lőtt, 0-1. A kék oroszlánok egészen a félidő végéig tudták tartani előnyüket, komolyabb helyzet már egyik oldalon sem alakult ki.

Már rögtön a második játékrész elején egyenlíteni tudtak a hazaiak, Fernandes érkezett remekül a hosszún, és passzolt közelről a hálóba, 1-1. 3 percre rá azonban újra magukhoz ragadták a vezetést a kecskemétiek, egy kontrát követően Scherban csinálta meg magának a helyzetet, majd a ketrecbe tüzelt, 1-2. Az etap végéig nem nagyon talált ellenszert a ScoreGoal remek védekezésére a Berettyó, de az utolsó percekre elfáradtak a hírös városiak, így Fernandes 2 gyors találatával végül fordítani tudott az MVFC, és 3-2-re megnyerte a mérkőzést.

Koós Károly vezetőedző (SG Kecskemét Futsal): – Nagyon büszke vagyok a csapatra, ha valaki azt mondja a meccs előtt, hogy egy ilyen nyíltsisakos, remek meccset vívunk a Berettyó ellen a karantén után, gondolkodás nélkül aláírom. Kétszer is vezettünk, és csak a végén tudott fordítani az MVFC, ami alapvetően annak volt köszönhető, hogy elfáradtunk. Nagyon jó előjel lehet ez a Veszprém elleni meccs előtt, hiszen bár a kupából már kiestünk, a bajnokságban komoly feladatok várnak ránk. Szerencsére a vírus ellenére is jól jöttünk ki ebből a meccsből. Gratulálok a Berettyónak a győzelemhez!

Berettyóújfalu – SG Kecskemét Futsal 3-2 (0-1)

SG: Tombácz – Gavrilovic, Simic, Mánya, Scherban
cserék: Csákó – Ristic, Nyeste, Szedmák

MVFC: Sándor – Horváth, Rábl, Kártik, De Luis
cserék: Mezei – De Oliveira, Rézműves, Nagy I., Gál, Fernandes, Nagy D., Sipos

gólok: Fernandes (23., 35., 36.) ill., Ristic (20.), Scherban (26.)

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | fotó: scoregoal.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?