KTE LA: Négy pontot szereztek az utánpótlás csapatok a békéscsabai rangadókon

A hétvégén Békéscsabán játszottak a bajnoki cím szempontjából is fontos rangadókat az akadémia csapatai, az U13 ponttal, az U12 pontokkal térhetett haza. Verebélyi Gábor csapata először veszített csupán pontokat, míg Torbavecz Tamásék megőrizték hibátlan mérlegüket.

U13: Békéscsaba Előre – KTE LA 1-1 (1-1)

Kiemelt U13, 11. forduló

KTE: Baranyi – Keresztes, Szebellédi, Roza, Hegedűs – Fürj, Kenderes, Tóth – Hoffman, Méhes, Csonka.

Csere: Simon, Hajnal, Köblös, Nagy L., Nagy Á., Katona

Gól: Giczey (14.) ill. Csonka (9.)

Verebélyi Gábor: – Nagyon jó, hasznos mérkőzést játszottunk, értékes ponttal tértünk haza. Az mérkőzés elején minden úgy történt, ahogy elterveztük, gyorsan vezetést szereztünk. Próbáltuk az ellenfél térfelére szorítani a játékot, ez működött is, de sajnos egy előre vágott labdára későn reagáltunk, amiből jött az egyenlítés. A bekapott gól ellenére játékunk meggyőző volt, sorra alakítottuk ki a helyzetek, az első félidőben két ziccer is kimaradt. A második félidő szinte csak az ellenfél térfelén zajlott, de sorra hagytuk ki a helyzeteinket. Szerencsénk se volt a kapufáról is kifelé pattant a labda. Még az utolsó percben is volt egy hatalmas helyzetünk, de az is kimaradt. Összességében a mutatott játékkal, a játék sebességével, a játékosok hozzáállásával elégedett vagyok. Gratulálok a fiúknak!

U12: Békéscsaba Előre – KTE LA 0-4 (0-1)

Kiemelt U12, 11. forduló

KTE: Németi – Lippai, Kristófik, Ónodi, Filus – Lőrincz, Czéh, Pulai – Király.

Csere: Lázár, Papp, Csorba, Szabadi, Baranyi, Nagy.

Gól: Lippai (4., 42., 48.), Király (32.)

Torbavecz Tamás: – Kiváló mentalitás, szervezettség, csapategység jellemzett bennünket. Az első perctől célratörően és gyorsan játszottunk, ami magabiztos győzelemhez vezetett.

(Nyitray András | kteakademia.hu)

Kapcsolódó cikkek

KTE LA: Négy pontot szereztek az utánpótlás csapatok a békéscsabai rangadókon

Legfrissebb cikkeink