Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói

A kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján ezúttal is összeállította az All Stars csapatát, amelyet azok a játékosok alkotnak, akik kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak együttesük sikeréhez, jó eredményéhez. 

A hét csapatának tagjai:

Szalai Gábor labdarúgó (KTE HUFBAU): 

Rangadót nyert meg szombaton a KTE HUFBAU labdarúgócsapata, amely Kozármislenyből hozta el a három pontot. A találkozónak különös fontossága volt, hiszen az ötödik helyezett kozármislenyiek győzelme igencsak megbolygatta volna az élmezőnyt, míg a Kecskemét tartotta volna első helyét a tabellán. A mérkőzés jól indult és jól is folytatódott a lila-fehérek számára, Gombos Zsolt csapata az 5. percben gólt szerzett, és végül 4-1-re megnyerte a találkozót. A meccs hőse Szalai Gábor volt, aki remek mezőnymunkával járult hozzá csapata sikeréhez. A fiatal játékos a második gól előtt a félpályáról adott fantasztikus indítást Tóth Dánielnek, aki jó labdalevétel után kihagyhatatlan ziccerbe hozta Károly Bálintot, mindemellett Szalai biztosította be a hírös városiak győzelmét is, miután a negyedik találat az ő nevéhez fűződött. Károly szabadrúgását kiejtette az ellenfél kapusa, erre Szalai reagált a leggyorsabban, s szemfülesen gólra váltotta a helyzetet. A KTE HUFBAU ezzel a fontos sikerrel hangolt a vasárnapi, Iváncsa elleni rangadóra. A két csapat között csupán három pont van a tabellán, de az Iváncsa egy meccsel kevesebbet játszott. A vasárnapi zárt kapus derbit a Kesport TV élőben fogja közvetíteni!

Aleksandar Gavrilovic futsalos (SG Kecskemét Futsal): 

Szenzációs bravúrgyőzelmet aratott hétfőn a ScoreGoal. A kecskeméti futsalosok az eddigi teljesítménye alapján a bajnoki címre is esélyes Veszprém otthonába látogattak. A harmadik helyezett hazaiak tűntek a meccs esélyeseinek, ám biztató volt, hogy a karantén után egy Berettyóújfalu elleni 2-3-as kupavereséggel tért vissza a pályára az SG, ahol egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet. A hétfői találkozó első játékrészében nem született gól, ám a második félidő első percében az általunk a meccs legjobbjának választott Gavrilovic megszerezte a vezetést csapatának, ami egy öngóllal meg is duplázódott. A veszprémiek azonban felálltak 0-2-ről és egalizáltak. Az utolsó dobás mégis a Kecskemété és Gavrilovicé volt, aki egy legurított labdából óriási bombagólt ragasztott a hazaiak kapujába, megnyerve ezzel az összecsapást a hírös városiaknak. Az SG Kecskemét Futsal legközelebb jövő hét hétfőn lép pályára, amikor az Aramis csapata látogat majd a Messzi István Sportcsarnokba. A találkozót a Kesport TV-n élőben követhetik. 

(Vizi Zalán | kesport.hu)

Kapcsolódó cikkek

Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói

Legfrissebb cikkeink