Egyik legnagyobb riválisát fogadja a KTE HUFBAU

Vasárnap féltávhoz ér az NBIII. közép csoportja, a 19. fordulóban a jelenleg harmadik helyen álló, de egy mérkőzéssel kevesebbet számláló Iváncsa KSE lesz a KTE HUFBAU vendége zártkapus találkozón. Egy győzelemmel biztosan őszi elsőként fordulhatna a Kecskemét. Az összecsapást a Kesport TV élőben közvetíti!

Az Iváncsa KSE egészen elképesztő formában kezdte a szezont, hiszen első nyolc mérkőzésük mindegyikén begyűjtötték a három pontot. A Magyar Kupa egy komoly fordulatot hozott az őszi szezonjukban, hiszen az Újpest elleni találkozót egy kötelező tesztelés előzte meg, mely során több játékos is pozitívnak bizonyult a koronavírusra. Több hétnyi kihagyás után ezzel együtt nem tértek vissza rosszul, hiszen az élmezőnyhöz tartozó csapatok sem bírtak velük, igaz, ekkor főleg a döntetlenek kerültek többségbe. A veretlenségüket meglepő módon Szegeden vesztették el 15 kört követően, legutóbb azonban az RKSK elleni sikerrel hangoltak a kecskeméti derbire. 

A KTE HUFBAU jó formában készül a rangadóra, hiszen legutóbbi három fellépésén győztesen hagyta el a pályát a lila-fehér alakulat, ráadásul csupán egy iksz csúszott be nekik az utolsó öt bajnokin. Gombos Zsolt csapata utoljára október 4-én kapott ki, ez különösen annak tükrében nagy fegyvertény, hogy az utóbbi hetekben sérülések és eltiltások is tizedelték a keretet. A Taksony után újabb komoly skalpot gyűjtöttek be idegenben, hiszen múlt héten Kozármislenyben nyertek meg egy hatpontos derbit 4-1-re. Hatpontos lesz ez a találkozó is, hiszen a két csapat közt csupán három pont a különbség, de az Iváncsának még egy elhalasztott mérkőzése is van. Egy dolog biztos, amennyiben a KTE tovább nyújtja veretlenségi sorozatát, úgy biztosan az első helyen fordulhat rá jövő héten az előrehozott tavaszi fordulóra, győzelemmel ráadásul egy újabb riválist tudna kicsit leszakítani. 

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): – Lehet nevezni rangadónak ezt a találkozót, mi most is egy ugyanolyan mérkőzésre készülünk, mint az összes többi. Természetesen nagyon fontos, ezeket szokták “hatpontos” mérkőzésnek nevezni, mert három pont az előnyünk, de az Iváncsának van egy elmaradt meccse is. Mindig hangsúlyoztam, hogy 38 fordulóból áll a bajnokság, úgyhogy ilyen szemmel nézve ez is csak egy meccs a sok közül, a játékosok számára persze rangadó.

Domján Attila (Iváncsa KSE): – Rangadónak mondhatjuk valóban a mérkőzést, bár a mi szempontunkból szerintem bravúr, hogy itt az utolsó őszi fordulóban rangadót tudunk játszani a Kecskeméttel. Más a két csapat célkitűzése, Kecskeméten mindenképpen NBII-es csapatot akarnak jövőre, nekünk az első hat volt a cél. Nagyon örülünk, hogy így sikerült ez a félszezon számunkra. Különösebben nem változott a felkészülésünk, a heti rutin szerint készülünk. Péntekre szabadnapot kaptak a játékosok, szombat reggel edzünk még egyet, vasárnap aztán indulunk Kecskemétre, remélhetőleg egy jó mérkőzésre.

KTE HUFBAU – Iváncsa KSE
NBIII. közép csoport, 19. forduló
Kecskemét, Széktói Stadion (zártkapus) 
2020.11.22., vasárnap, 16:00 
Vezeti: Maml (Flinta, Vrbovszki) 

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!