Az Aramist fogadja hazai pályán az SG Kecskemét Futsal

Hétfőn, 19:00-kor az Aramis SE csapatát fogadja az SG Kecskemét Futsal, a Messzi István Sportcsarnokban. A KeSport TV élőben közvetíti a találkozót.

A kecskemétiek rendkívül jó formában tértek vissza a karantén után. Kétszer is rangadót játszhattak, előbb a regnáló bajnok Berettyóújfaluval vívtak szoros 3-2-es mérkőzést, míg utóbb a tabella harmadik helyén álló Veszprémet verték 3-2-re. A fővárosiak ezelőtti 3 meccsükön rendre vereséget szenvedtek, így a hétfői találkozót sem az esélyes pozíciójából várhatják. Ráadásul a ScoreGolnál is felépülőben vannak a sérültek. 

A két csapat legutóbbi találkozóját a ScoreGoal nyerte, nagyon simán, 5-1-re.

Koós Károly vezetőedző (SG Kecskemét Futsal): – Kiváló a hangulat a csapatnál, szerencsére át tudtuk menteni a jó formánkat a vírusos megbetegedések előtti időszakról. A Berettyóújfalu elleni szoros kupameccs és a veszprémi győzelem nagy lökést adott az önbizalmunknak, de nem szabad, hogy átessünk a ló túlsó oldalára. Szeretnénk addig ütni a vasat, amíg meleg, és meglovagolni a jó szériát a folytatásban is. A budaörsiek eredményei nem tükrözik valós tudásukat, így maximális koncentrációra lesz szükség, ha szeretnénk megszerezni a győzelmet. Maródiak továbbra is vannak keretünkben, így a legutóbbi két meccsünkön szereplő játékosokra tudunk ezúttal is alapozni. Sajnos a hétfői, Aramis elleni hazai meccsen nem lehetnek velünk szurkolóink, de bízom benne, hogy sokan követik majd interneten a fejleményeket. Bízom a csapatban, és a három pont megszerzésében!

A KeSport.hu tippje: 6-2

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!