Kecskemét All Stars – az elmúlt hét legjobb kecskeméti sportolói

A kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján ezúttal is összeállította az All Stars csapatát, amelyet azok a játékosok alkotnak, akik kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak együttesük sikeréhez, jó eredményéhez. 

A hét csapatának tagjai:

Puskás Zoltán labdarúgó (KTE HUFBAU): 

Két fordulóval ezelőtt a szezon addigi legfontosabb meccsét nyerte meg a KTE HUFBAU labdarúgócsapata az Iváncsa ellen, ám azután a győzelem után máris újabb komoly feladat várt Gombos Zsolt tanítványaira, ugyanis vasárnap az az FTC II. látogatott a Széktói Stadionba, amely az első fordulóban a Népligetben legyőzte a Kecskemétet. A rangadó jól indult a lila-fehérek számára, rögtön a 9. percben megszerezték a vezetést Puskás Zoltán révén, aki nagyszerű teljesítményével kiérdemelte, hogy bekerüljön az All Stars csapatunkba. A gólszerző – aki remek kapáslövéssel vette be a húszszoros magyar válogatott hálóőr, Bogdán Ádám kapuját – igazi vezér volt a pályán, centerpozícióban megtartotta a labdákat, azokat jól készítette le társainak és kiegyensúlyozottságával az egész csapat hatékonyságára, higgadtságára jó hatással volt. A támadó történetéhez hozzátartozik, hogy nemrégiben több, mint 200 napot kellett kihagynia keresztszalag szakadása miatt, a Szeged ellen tért vissza és most a kis Fradi ellen kapott először kezdőként szerepet. A játékos legutóbb szinte napra pontosan egy esztendővel ezelőtt volt eredményes tétmérkőzésen. A KTE Puskás góljára rögtön megrúgta a másodikat is, kétgólos előnyét a végéig megtartotta és végül 3-1-re verte a zöld-fehéreket, így továbbra is a tabella élén áll. A hírös városiak hibátlanul zárták tehát a novemberi rangadók sorát, de az év még nem ért véget, december 6-án, a 2020-as naptári év utolsó mérkőzésén a Honvéd II. otthonában lesz még fellépése Puskás Zoltánéknak. 

Puskás Zoltán | fotó: kesport.hu

Tombácz Róbert futsal kapus (SG Kecskemét Futsal): 

A tabellát tekintve jó pozícióból, a játékoskeretre pillantva nehéz helyzetből várta a pénteki mérkőzését az SG Kecskemét futsal az NB I 11. fordulójában. Ám nem azért, mert nincsenek minőségi játékosai Koós Károly vezetőedzőnek, hanem azért, mert több alapember (Darko Ristic, Móra Viktor, Sallai Bence) sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot. Hat mezőnyjátékossal kellett megoldania az Újpest elleni feladatot a ScoreGoal-nak, de ez sikerült. Kétszer is előnybe kerültek a fővárosiak, az SG azonban mindkét találatra gyorsan válaszolt, sőt, 27 másodperccel a vége előtt óriási szívvel még győzelmet jelentő gólt is meg tudta szerezni Bozidar Simic révén az együttes. A siker kulcsszereplője a kék oroszlánok kapusa, Tombácz Róbert volt, aki nagyobbnál-nagyobb bravúrokat mutatott be kapujában. Magabiztossága – még a két bekapott gól ellenére is, melyekről nem tehetett – a teljes csapatvédekezésre kihatott, és a hátul mutatott stabilitásnak köszönhető labdaszerzésekből remekül kontrázott a Kecskemét, így megszerezve a három pontot. Győzelmével és a Veszprém újabb botlásával már csak két pontra van a dobogótól az SG, amelynek van egy elmaradt meccse is, tehát a vesztett pontok tekintetében jobban is áll, mint közép-dunántúli ellenfele. Tombáczék a következő összecsapásukra rápihenhetnek, legközelebb december 14-én lépnek pályára hazai környezetben a Dunaferr ellen. 

Tombácz Róbert | fotó: kesport.hu

(Vizi Zalán | kesport.hu)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!