A hírös városi férfi röplabdások a MEAFC-Miskolccal csapnak össze egy kupa meccs keretein belül, csütörtökön 20:30-kor a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban. A találkozót élőben közvetíti a KeSport TV. 

A kecskemétiek több, mint 1 hónap után játszhatnak újra, hiszen a csapatból többen is pozitív tesztet produkáltak a közelmúltban, így kényszerpihenőre kellett menniük. Talán nem is alakulhatott volna jobban számukra a sorsolás, hiszen egy kupa meccs soha nem bír akkora téttel, mint egy bajnoki, így lesz idejük visszarázódni. A Miskolc nem az Extraligában, hanem az NBI-ben vívja küzdelmeit, jelenleg inkább kevesebb, mint több sikerrel. A borsodiak 8 meccsükből mindössze 2-t tudtak megnyerni, így az utolsó előtti helyen állnak (az U18-as válogatott még nem játszott egy meccset sem, így a Sümeget tekinthetjük az utolsó helyezettnek).  Egyértelműen a KRC a találkozó esélyese, a kérdés csak az, hogy mennyi idő alatt rendezik le a borsodiakat a hírös városiak.

Az összecsapás második felvonását, december 13-án vasárnap 17:00-kor rendezik majd meg, Kecskeméten, amit szintén közvetít majd a KeSport.

A KeSport.hu tippje: 0:3

Dávid Zoltán vezetőedző (KRC): – Természetesen nincs más célunk, mint  a sima továbbjutás. Ez a két kupameccs remekül fogja szolgálni a felkészülésünket a következő mérkőzéseinkre, amik igazi rangadók lesznek a MAFC és a Pénzügyőr ellen.

Vélemény, hozzászólás?