Az NBI. 14. fordulójában, az MVFC Berettyóújfaluval mérkőznek meg a hírös városiak pénteken, 18:30-kor. Bár a találkozó idegenben és zártkapus lesz, a szurkolók nem maradnak le a meccsről, a KeSport.hu élőben közvetíti a találkozót.

A kék oroszlánok tovább folytatták a menetelést a bajnokságban, így a Dunaferr 7-0-s legyőzésével már a dobogó alsó fokára állhattak. A Berettyó csupán egy hellyel van a ScoreGoal előtt és mindössze 5 ponttal szerzett eddig többet a hírös városiaknál. Annak ellenére, hogy a kecskemétiek milyen jól szerepelnek a bajnokságban, papíron a hazaiak a meccs esélyesei. Minden esély megvan azonban arra, hogy az SG megszorongatja a regnáló bajnokot, és akár pontokat is rabolhat tőle.

A csapatok idén már kétszer is találkoztak egymással, a bajnokságban 8-1-re, a kupában pedig, egy nagyon szoros meccsen, 3-2-re nyert az MVFC, így a Kecskemétnek bőven van miért revansot vennie.

A KeSport.hu tippje: 4-3

Koós Károly vezetőedző (SG Kecskemét Futsal): Az utóbbi mérkőzések sikerei lehetővé tették, hogy a hátralévő meccseken eredménykényszer nélkül lépjünk pályára. Természetesen minden alkalommal a győzelem a célunk, még ha nem is mi vagyunk az esélyesebbek. Berettyóújfalu nagyon jó csapat, bizakodva várjuk a pályára lepést pénteken.

Vélemény, hozzászólás?