A hírös városiak december 23-án, szerdán, 18:30-kor pótolják a DEAC ellen elhalasztott mérkőzést. A találkozót a Debreceni Egyetemi Sportarénában rendezik meg zárt kapu mögött , de senki nem fog róla lemaradni, hiszen élőben közvetíti a KeSport TV.

A ScoreGoal az előző fordulóban a Berettyóújfalunál vendégeskedett, és most ismét egy hosszú túra vár a kék oroszlánokra. A Berettyóhoz 6 meccses győzelmi sorozattal érkezett a Kecskemét, de ezt megszakította a bajnokaspiráns, hiszen 7-5-re legyőzte az SG-t. A cívis városiak (7-0-4) hasonló mérleggel rendelkeznek, mint a kecskemétiek (8-1-4), de eddig 2-vel kevesebb meccset játszottak, így egy győzelemmel nagyon közel kerülhetnének a dobogóhoz. Mindkét csapat egyértelmű célja a felsőházban kezdeni a rájátszást, és az eddigi formájuk alapján ez így is lesz. A top 5-öt közvetlenül az Aramis követi, de a budaörsiek le vannak maradva 6 ponttal, és az eddigi eredményeik alapján nem jelentenek komolyabb veszélyt senkire. Így már csak az lehet érdekes a felek számára, hogy hányadik helyen végeznek, ugyanis minél előbb helyezkednek el a tabellán, annál több pontot visznek magukkal a playoffra.

A két csapat utoljára a tavalyi szezonban csapott össze tétmeccsen, először a hírös városiak nyertek 3-2-re, majd a visszavágón a debreceniek 7-1-re. 

Akikre érdemes lesz figyelni: Tóth Attila (DEAC): vezeti a házi góllövőlistát 10 góllal, Bozidar Simic (SG Kecskemét Futsal): vezeti a házi góllövőlistát 11 góllal, Nyeste Csaba (SG Kecskemét Futsal – korábban DEAC): utóbbi 2 meccsen 3 gól, az U20-as csapatban 4 meccsen 18 (!) gól.

A KeSport.hu tippje: 3-2-re nyer a Kecskemét.

Koós Károly vezetőedző (SG Kecskemét Futsal): – Ebben az évben utoljára a DEAC csapata ellen lépünk pályára. Ellenfelünk közvetlenül nem sokkal áll mögöttünk tabellán, így újfent egy rangadó elé nézünk. A cívis városi legények fiatal, lendületes társaság, nehéz ellenük játszani. Azokat a hibák,  amiket elkövettünk a Berettyó ellen, az nem feltétlen jellemző ránk, javítani kell és reményeim szerint fogjuk is. Szerencsére a mi fiaink is megéltek már pár komoly csatát, nem kell félteni őket. Biztos vagyok benne, hogy mindent beleadunk majd, hogy megfelelőképpen búcsúzhassunk a 2020-as évtől!

Vélemény, hozzászólás?