Így karácsonyoznak a kecskeméti sportolók – 5. rész

Mint minden évben, természetesen idén is jelentkezünk évvégi ünnepi különkiadásunkkal, melyben bemutatjuk, hogy a kecskeméti sportolók hogyan töltik a karácsonyi időszakot, merre utaznak és mik a családi hagyományaik. 

Constantinescu Marius (labdarúgó, KTE HUFBAU): – Nagyon vártam már az ünnepeket, ugyanis a családomat sajnos hónapok óta nem láthattam. A bajnokság végeztével végre haza látogathattam, az egész szünetet velük és a barátokkal fogom tölteni, jól fog jönni már a pihenés is a hosszú szezon után. 

Sudár Csaba (SC Hírös-Ép)

Sudár Csaba (labdarúgó, SC Hírös-Ép): – Az ünnepek alatt sem maradok távol a focitól, a Premier League meccseit hagyományosan minden karácsonykor együtt nézzük a szűkebb baráti társasággal, illetve a családdal. Év közben sajnos kevesebbet tudunk találkozni, így ebben a pár napban általában a közös programoké a főszerep, bár a helyzetre való tekintettel kevesebb lesz a lehetőség ezek megszervezésére. Sajnos a vírus miatt az idei szezon hamarabb befejeződött, de már nagyon várom, hogy újra kezdetüket vegyék az edzések, illetve a szabadtéri programok. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Ludasi Martin (KTE HUFBAU)

Ludasi Martin (labdarúgó, KTE HUFBAU): – Az ünnepek előtt két hét szabadságot kaptunk a szezon végeztével, de a karácsonyhoz érkezve már javában az egyéni edzésterv szerinti munkát kell végeznünk. Minden napra ki vannak adva a feladatok, így nincs idő elkényelmesedni karácsonykor sem. Ezeket a napokat mindig szűk, családi körben töltöm a párommal, és természetesen igyekszünk minél több időt egymásra fordítani.” 

(Nyitray András | kesport.hu | nyitókép: Constantinescu Marius)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!