Így karácsonyoztak a kecskeméti sportolók – 7. rész

Mint minden évben, természetesen idén is jelentkezünk évvégi ünnepi különkiadásunkkal, melyben bemutatjuk, hogy a kecskeméti sportolók hogyan töltik az ünnepi időszakot, merre utaznak és mik a családi hagyományaik. 

Horváth Alexandra kosárlabdázó (KKC):A karácsonykor szokásos nagy családi összejövetelünket nem tudtuk megtartani, de ettől függetlenül nagyon jól telt. Sok időt töltöttünk a családdal, és a szokásos sütést-főzést, ilyenkor szokásos dolgokat a vírus sem tudta elrontani.

Kálló Dóra párjával

Kálló Dóra kosárlabdázó (KKC):Ez az első közös karácsonyunk a párommal az összeköltözés óta, így próbáljuk minél emlékezetesebbé tenni az idei karácsonyt. Ez azt jelenti, hogy idén először magunk készítjük a karácsonyi menüt, az ilyenkor szokásos fogásokkal ( halászlé, töltött káposzta, bejgli stb.), így erről szólt minden az elmúlt napokban, de kinél nem?! Remélem a következő év rengeteg jót és szépet tartogat számunkra! Kívánok mindenkinek sikerekben, boldogságban gazdag boldog új esztendőt!

Szedmák Roland

Szedmák Roland futsal játékos (SG Kecskemét Futsal):Ez az idei karácsony nem éppen a szokványosra sikerült a kialakult helyzet miatt, de próbáltunk alkalmazkodni és a nagyszülőket védve megünnepelni. Az én kis családom igen szétszórt az ország különböző területein élnek rokonaim. Karácsony másnapján keresztszüleimmel és gyermekeivel ültünk össze, akik Békéscsabáról látogattak haza a családhoz. Harmadnap a nővéremék jöttek el hozzánk kis családjukkal ahol a karácsony fénypontja is elérkezett számunkra. Nővérem bejelentette, hogy második gyermekével várandós így igazán boldogan telt a karácsonyunk.

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | nyitóképen: Horváth Alexandra)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!