Gólokban gazdag hétvégén vannak túl az SG Kecskemét Futsal utánpótlás csapatai

Az U15-ös kecskeméti futsalosok 12 gólt rúgtak az első 2021-es meccsükön, és továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezetik az U15-ös megyei bajnokságot.

Marozsi Gábor megbízott edző: – Nem volt egyszerű találkozó, sokszor akadozott a gépezet, és nagyon kapkodtunk az egész mérkőzés alatt. Amikor lenyugodott a játékunk, akkor szebbnél szebb támadásokat alakítottunk ki, de a kapu előtt számtalanszor rossz döntést hoztunk. Ennek ellenére gratulálok a fiúknak, mert megérdemelt volt a győzelmük és jó indítása volt az idei évnek!

Bácsbokodi SK – SG Kecskemét Futsal 5-12 (2-6)

ScoreGoal U15

A hétvégén négy mérkőzést játszottak a Nyírbátor csapatai ellen az SG Kecskemét Futsal U17-es és U20-as együttesei. A fiatalabbak kétszer ikszeltek, míg az idősebbek esélyt sem adtak ellenfelüknek.

Móra Viktor értékelése: Az U17 a szombati napon nagyon elkapta a fonalat és már 3-0-ra is vezettünk. A szögletvariációk minden alkalommal ültek, mégse tudtunk belőle gólokat szerezni. Ez meg is bosszulta önmagát, és kiegyenlített az amúgy nem rosszul játszó ellenfél. A végén itt is, ott is voltak meccseket eldöntő helyzetek, de végül maradt a döntetlen. Második nap nagyon ellenkező arcát mutatta a két csapat. Az első félidőben buta, elkerülhető gólokat kaptunk, így 5-2-vel mehettünk félidőre. Közöltem a srácokkal, hogy a második félidőben végig az 5 a 4 elleni játékelemet alkalmazzuk. Ez jó ötletnek bizonyult, mert fegyelmezett játékkal, a labdát végig uralva kiegyenlítettünk. A végén ott volt a lábunkban a győztes gól is, de azt kihagytuk. Összességében elmondható, hogy mindkét meccsen a négy különböző félidőt figyelembe véve igazságos a döntetlen. Az U20-asoknál óriási volt a különbség a két csapat között mindkét nap. A játék minden elemében ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni. Szépségdíjas találatoknak lehettünk szemtanúi. Voltak nullára kijátszott, messziről ellőtt, szóló és begyakorolt gólok is. Gratulálok a fiúknak a szép győzelmekhez!

U17:

SG Kecskemét Futsal – Nyírbátori SC 4-4
Nyírbátori SC – SG Kecskemét Futsal 6-6

U20:

SG Kecskemét Futsal – Nyírbátori SC 8-1
Nyírbátori SC – SG Kecskemét Futsal 0-13

(scoregoal.hu | a nyitóképen az U17-es kecskeméti csapat látható)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!