Az első helyezettel csap össze a Kecskeméti RC

Szerdán 19:00-kor a fővárosi LV Pénzügyőr SE csapatát látja vendégül a Kecskeméti RC a Messzi István sportcsarnokban. A találkozó ugyan zártkapus, de a KeSport TV élőben közvetíti majd a meccset.

Dávid Zoltánék eddig a várakozásokon alul teljesítenek, hiszen a szezon kezdete előtt a bajnokság megnyerését tűzte ki célul a kecskeméti együttes, azonban jelenlegi produkciójuk egyelőre csak az utolsó előtti helyre elég. A hírös városiak mérlege 5 meccsen 2 győzelem és 3 vereség. A fővárosiak hibátlan győzelmi mutatóval vezetik a tabellát, és eddig lejátszott 15 szettjükből mindössze 2-t veszítettek el, ami jól mutatja, hogy remek formában van a Pénzügyőr. Az eredeti tervek szerint a két csapat még decemberben találkozott volna egymással, viszont a koronavírus közbeszólt, így mindkét csapatnak bőven volt ideje felkészülni a mérkőzésre. 

Bajnokin utoljára a 2018/19-es szezonban csapott össze a két gárda, de azóta már teljesen kicserélődtek a keretek, így az akkori eredmény nem mérvadó. A 2019/20-as idényben is ugyanabban a bajnokságban szerepeltek a felek, de akkor a koronavírus miatti leállás következtében nem tudták összemérni erejüket.

A KeSport.hu tippje: 3:2-re nyer a KRC

Dávid Zoltán vezetőedző (KRC): – Nehéz meccs lesz, de nagyon fontos lenne számunkra a győzelem. Annak ellenére, hogy a Pénzügyőr veretlen, mi nyerni akarunk.

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!