A hírös városiak november 15-e óta először léptek pályára, a fővárosi Kistext csapatával mérték össze erejüket a Női NBII. Kelet „B” csoportjának 13. fordulójában. Esélyeshez méltó módon, nagyon simán, 3:0-ra nyert a Kecskemét.

Remekül kezdte a meccset a Röpke, hiszen nagyszerűen szerváltak, mind nyitásban, mind fogadásban rendkívül pontosak voltak a hírös városiak, amire rátett még egy lapáttal, hogy a Kistext sok hibát vétett, így az első szettet 25:14-re nyerte a vendég együttes. (0:1)

A második etap is hasonlóan alakult, mint az előző. Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy melyik csapat kerül ki győztesen ebből a szettből. A kecskemétiek az elejétől kezdve végig domináltak, és magabiztos játékuknak köszönhetően ezt a szettet is gond nélkül behúzták, 13:25. (0:2)

A meccsjátszmában sem remegtek meg a hírös városiak, és úgy, mint az előző két felvonásban, itt is higgadtak, és tűpontosak voltak, ami az utolsó szett és ezáltal a mérkőzés megnyerésében is segítette őket, 13:25. (0:3)

A mérkőzésre személyes okok miatt Kása Róbert nem tudta elkísérni a csapatot, így a másodedző, Csala Bernát pótolta őt távollétében.

Csala Bernát másodedző (Röpke): – Hosszú idő után tértünk vissza a pályára, ami nagy öröm volt számunkra. Végig pontosan, koncentráltan játszottunk, így simán nyerni tudtunk. Kezdésnek ez jó lesz, jövő héten ugyanezzel a csapattal mérkőzünk majd meg, akkora már remélhetőleg mindenki 100%-on lesz, mind fizikálisan, mind fejben.

Kistext – HÉP-Röpke SE 0:3 (14:25 [17’], 13:25 [20’], 13:25 [19’])

Röpke: Halla, Kenderes, Selmeczi (C), Barabás, Fekete, Lehoczki, Pintér, Páli, Korpácsi, Szabó

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | fotó: kesport.hu – archív)

Vélemény, hozzászólás?