Újra összecsap a Kistexttel a Röpke SE

A múlt héthez hasonlóan ezúttal is a fővárosi Kistexttel mérhetik össze erejüket a hírös városi röplabdás lányok, most viszont hazai pályán, szombaton 17:00-kor. A két csapat előző fordulóban megrendezett találkozóját szettvesztés nélkül nyerte a Röpke.

A Kistext a tavalyi év eredményéhez képest jobban szerepel, a múlt évadban ugyanis 16 meccséből 16-ot elveszített, és mindössze 1 szettet tudott nyerni. Idén már van 3 győzelme a fővárosi egyesületnek, de mindet az utolsó 3 csapat ellen aratta, akik közül senkinek nincs még pontja. A komolyabb ellenfelektől nagyon simán kikapott a Kistext, az előző fordulóban a Kecskemét is elintézte őket kevesebb, mint 1 óra alatt, és 14 pont fölé egyik szettben sem sikerült mennie a fővárosiaknak. Ezen a mérkőzésen sem lesz kérdés, hogy melyik csapat hagyhatja el győztesen a parkettet.

A Kesport.hu tippje: 3:0-ra nyer a Röpke

Szabó Csenge játékos (Röpke SE):Az előző fordulóban hosszú idő után végre újra meccset játszhattunk, remekül ment mindenkinek a játék, így 3:0-s győzelmet arattunk. Remélem ezen a mérkőzésen is 100%-ot tud majd nyújtani mindenki, hogy tovább menetelhessünk a céljaink felé.

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!