Tovább folytatná jó sorozatát a Liga Kupában a KTE–Piroska Szörp

A férfi kézilabda Liga Kupa 3. fordulójában a Pick Szeged U23-as csapatával csapnak össze a kecskemétiek, pénteken 17:30-kor az Újszegedi Sportcsarnokban. A találkozó zártkapus, de a KeSport TV-n élőben lehet majd követni.

A KTE egyértelmű esélyese a ,,H” csoport megnyerésének, eddig ugyanis 4 meccséből 3-at simán nyert, 1-szer kapott ki csupán, 1 góllal a szomszédvári Mizse KC ellen. A hírös városiak a Békéssel, a Szegeddel, és a Lajozsmizsével vannak egy csoportban. Egyelőre 2 ponttal vezetik a tabellát, de csoportgyőzelmüket még nem biztosították be, hiszen a mögöttük lévő 3 csapat egyaránt 4 egységet tudott gyűjteni. A jelenlegi pontvadászatban már csak a Szeged és a Kecskemét nem találkozott egymással, de erre most 2 egymást követő fordulóban is sor kerül majd. 

A KeSport.hu tippje: 3-mal nyer a KTE – Piroska Szörp.

Bencze József vezetőedző (KTE): – Szeretnénk védekezésben, és támadásban is viszontlátni tétmeccsen azt, amit edzésen gyakoroltunk. A Liga Kupa remekül szolgálja a felkészülésünket a bajnokságra, ugyanis ott is hasonló játékot szeretnénk majd játszani.

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!