Minden utánpótlás korosztályban győzött a hétvégén az SG Kecskemét Futsal

Idegenben győzött az U17 és az U20

Móra Viktor az U17 meccséről: Úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés egy magabiztos győzelemmel zárult részünkről. A srácok azt csinálták, amit megbeszéltünk az öltözőben, voltak jó egyéni teljesítmények is, megérdemelt a győzelmünk. A végén kellett egy picit izgulni, mert egy lett a különbség, de ott meg előlépett a jó házőrző énünk, és megvédtük a kapunkat a góltól. Kajtár Matyi piros lapját sajnálom, következő meccsen nélküle kell megoldanunk a feladatot.

Móra Viktor az U20 meccséről: A meccs elején csak úgy kapkodtuk a fejünket a gólok láttán itt is, ott is. Nagyon váltakozó kedvű volt az első félidő. Volt, hogy mi vezettünk kettővel, volt hogy ők. Buta gólokat kaptak a csapatok. A második félidőre jobban jöttünk ki, és el is húztunk három góllal. Kezdtünk fáradni, de jól megtartogattuk a labdát, és így okosan megnyertük tartalékosan is a meccset ! Bravó!

Az U15-ös megyei futsal-bajnokságban Darko Ristric növendékei hét meccs óta veretlenek, és vezetik a tabellát. Ezen a hétvégén Soltvadkerten nyertek 4-1-re.

Darko Ristic értékelése: A sikeres tornagyőzelem után folytattuk a bajnokságban a menetelésünket. A kemény munka meghozta a gyümölcsét. Hétről-hétre fejlődnek a srácok, és a tanulási vágy csillapíthatatlanul dolgozik bennük, így öröm velük a munka. Gratulálok a fiúknak, csak így tovább!

(scoregoal.hu | nyitóképen Móra Viktor és a ScoreGoal U20-as csapata)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!